Άννα Παναγιωτοπούλου: Αυτό είναι το ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα

Άννα Παναγιωτοπούλου
Άννα Παναγιωτοπούλου EUROKINISSI

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της για την απώλεια του συζύγου της, για το παιδί της, για τις δουλειές της, αλλά και για θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ αποκάλυψε το απίστευτο χρηματικό ποσό που έπαιρνε στη σειρά Ντόλτσε Βίτα.

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου που έχει χαρίσει απίστευτο γέλιο στους τηλεθεατές μέσα από τις ελληνικές σειρές όπου πρωταγωνίστησε, αλλά και μέσα από τα θεατρικά όπου συμμετείχε, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της για την απώλεια του συζύγου της, για το παιδί της, για τις δουλειές της, αλλά και για θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας για την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς "Ντόλτσε Βίτα" είπε: "Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, αυτή ήταν η συμφωνία. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας."

Όσο για το επάγγελμα του ηθοποιού και τις δουλειές της όλα αυτά τα χρόνια δήλωσε: "Με τις δουλειές μου δεν είχα καθόλου χρόνο για την οικογένειά μου, για το παιδί μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να λέει ότι είμαι η μητέρα του στο σχολείο γιατί ντρεπόταν. Του έκαναν πλάκες στο σχολείο. Του έγραφαν γράμματα "Αγαπητή Κάθριν" από τον ρόλο μου στη "Μαντάμ Σουσού" και ερχόταν έξαλλος."

Η Άννα Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε, επίσης, στην υπέροχη σχέση της με την, επίσης, ηθοποιό Μίρκα Παπακωνσταντίνου, λέγοντας: "Με την Μίρκα έχω μια απίστευτη σχέση, είναι κολλητή μου φίλη. Μου στάθηκε πάρα πολύ στα δύσκολα, όταν έχασα το άντρα μου, είχε κατσικωθεί εδώ και δεν έφευγε. Της έλεγα "πήγαινε παιδάκι μου να ξεκουραστείς" και δεν έφευγε για να με στηρίξει."

Η ηθοποιός μίλησε, ακόμη, για τον σύζυγό της και τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή: "Ο άντρας μου πέθανε ως εξής. Συνήθως καθόταν εδώ και έβλεπε τηλεόραση. Του λέω "θα βγεις" μου λέει "ναι" και πάω και κοιμάμαι. Σηκώνομαι το πρωί και τον βλέπω να κοιμάται. του λέω "καλά, δεν βγήκες;" και δεν απαντάει. Δεν απαντάει μία, δεν απαντάει δύο και καταλαβαίνω ότι δεν ζει."

Σε ερώτηση σχετικά με την ενασχόληση του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου) με την υποκριτική είπε πως δεν θα έπαιζε μαζί του στο θέατρο σε καμία περίπτωση, ότι "δεν είναι Survivor το θέατρο" και πως "δεν είναι ο μόνος όμορφος που δεν είναι ταλαντούχος", ενώ για για τη συμμετοχή της στο "Τοκ Τοκ" που είχε ακουστεί, δήλωσε ότι δεν ήταν στην παράσταση, τελικά, γιατί δεν συμπαθεί τις βωμολοχίες, τις οποίες το συγκεκριμένο έργο είχε.

SHARE: