Άννα Βίσση: “Έχω υπάρξει θύμα αυτού που λέμε talent show, για οικονομικούς λόγους”

Άννα Βίσση: “Έχω υπάρξει θύμα αυτού που λέμε talent show, για οικονομικούς λόγους”
Η Άννα Βίσση στο "Καλό Μεσημεράκι" με τον Νίκο Μουτσινά Glomex

Η Άννα Βίσση σε μια εμφάνιση "έκπληξη" στον Νίκο Μουτσινά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση. "Την αγαπώ και θα ξαναέκανα, φτάνει να μας αγαπά κι' εκείνη".

Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά. Σε μια απολαυστική κουβέντα η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως, εφόσον αρθούν τα μέτρα και επαναλειτουργήσουν τα νυχτερινά κέντρα θα εμφανιστεί ξανά στο Hotel Ερμού.

Παράλληλα αποκάλυψε και την πρώτη της συναυλία στις 15 Ιουλίου στο Θεατράκι του Παπάγου ενώ πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει και η επόμενη στην Τεχνόπολη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους μίλησαν και για την περίοδο της καραντίνας και όσα έκανε η ίδια. “Αυτός ο χρόνος μου φάνηκε χρήσιμος για να ξεκουραστώ. Σκέφτηκα κάποια πράγματα, άλλαξα άλλα. Οι κακομαθημένοι απλά γίναμε καλύτεροι άνθρωποι”, τόνισε.

Αφορμόμενη από ένα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά η Άννα Βίσση μίλησε και για την τηλεόραση. “Θα υπήρχε πιθανότητα να κάνω τηλεόραση. Κι εγώ την αγαπώ την τηλεόραση φτάνει να μας αγαπάει κι αυτή. Τι εννοώ;

Τον κόσμο που θα ήθελε να δει κάτι οπτικά καλύτερο, ποιοτικά εννοείται καλύτερο και να έχει έναν στόχο αυτό. Καλώς ή κακώς κι εγώ έχω υπάρξει θύμα αυτού που λέμε talent show καθαρά για οικονομικούς λόγους, ας μην γελιόμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version