‘Άντε γ##σου’. Ποιος το είπε και γιατί στην Angelina Jolie;

default image

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ φαίνεται πως περνά ιδιαίτερα δύσκολες ώρες, καθώς στέλνει εξώδικα δεξιά και αριστερά για την υπόθεση του διαζυγίου της. Ποιος απάντησε με αυτό τον τρόπο στη μήνυση και γιατί "τα μάζεψε" στη συνέχεια η Jolie;

Ο χωρισμός των Brandgelina ήταν μια από τις πιο πολυπαιγμένες ειδήσεις του καλοκαιριού, ενώ για μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυο αποτελούσε (άκουσον – άκουσον) ‘ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ’. Το πολύκροτο διαζύγιο, τις λεπτομέρειες του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμη καλά, έχει προκαλέσει χιλιάδες δημοσιεύματα. Άλλα μιλούσαν για τρίτο πρόσωπο, άλλα τόνιζαν τον “καταχρηστικό” τρόπο συμπεριφοράς του Brad Pitt στα παιδιά της οικογένειας κοκ.

Ο “αρχικουτσομπόλης” όμως του Hollywood, Perez Hilton, φαίνεται πως δεν επιθυμούσε να αφήσει τις σπασμωδικές κινήσεις της σταρ του Χόλιγουντ να “πέσουν κάτω”. Όπως ανέφερε με ανάρτησή του στο instagram, οι δικηγόροι της ηθοποιού του έστειλαν πριν από μερικές ημέρες εξώδικο, με αφορμή δημοσιεύματα στα οποία ισχυριζόταν πως τόσο η Angelina Jolie, όσο και τα έξι παιδιά της, επισκέπτονταν ψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσουν το χωρισμό.

 

“Σας παρακαλώ, δώστε αυτό το μήνυμα στην ίδια την Angelina Joilie” έγραφε ο Hilton σε μια φόρμα που έμοιαζε μάλλον με μήνυμα προς τους δικηγόρους της ηθοποιού και απαντώντας στο εξώδικο. “Υπήρξα πάντα μεγάλος θαυμαστής και υποστηρικτής της! Είμαι έξαλλος! Αν δεν θέλει να με κάνει εχθρό της, απαιτώ μια συγνώμη τώρα. Δεν αλλάζω τίποτα (εννοεί από όσα έχει γράψει). Αν θέλεις να μου κάνεις μήνυση, ο δικηγόρος μου είναι ο Μπράιαν Φρίντμαν και θα βρείτε τα στοιχεία του συνημμένα. Δεν έκανα τίποτα το παράνομο. Θα υπερασπιστούμε 100% το ρεπορτάζ μας” είπε και έκλεισε: ‘Άντε γ##σου και γλ** μου τον π**ο”

Η οργισμένη αντίδραση πάντως φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς ο Hilton επανήλθε το βράδυ της Τετάρτης στο θέμα, τονίζοντας πως η ομάδα των δικηγόρων της Jolie έσπευσαν να ζητήσουν συγνώμη. “Ήξερα ότι δεν θα το έκανε. Γιατί να με μηνύσει” αναφέρει στο νέο του μήνυμα. Μάλιστα, στην ερώτηση σε ηχητικό μήνυμα, τι θα έκανε αν η Jolie επέμενε στη μήνυση απάντησε: “Θα λάτρευα τη δημοσιότητα. Φανταστείτε να εμφανιστώ στο δικαστήριο απέναντί της;” και προσθέτει εμφανώς ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης: “Θα καλούσα και την Jennifer Aniston στη δίκη, θα την ενέπλεκα με κάποιο τρόπο στην υπόθεση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα