Αντιγόνη Δρακουλάκη: Μετανιώνω που αρνήθηκα να παίξω στην ταινία “Οργασμός της Αγελάδας”

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Μετανιώνω που αρνήθηκα να παίξω στην ταινία “Οργασμός της Αγελάδας”
Η Αντιγόνη Δρακουλάκη PapadakisPress

Για τα "όχι" που έχει πει στην καριέρα της, για το "μικρόβιο" της υποκριτικής που μπήκε μέσα της από πολύ μικρή ηλικία και για την όμορφη σχέση της με τον σύζυγό της μίλησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για την αγάπη της για την υποκριτική, που προέκυψε από πολύ νεαρή ηλικία μιας και οι γονείς της διατηρούσαν έναν κινηματογράφο, για τα “όχι” που έχει πει στην καριέρα της αλλά και για τον γάμο της με τον Γιάννη Χαλικιά μίλησε μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Δρακουλάκη, που βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά, η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, στα χρόνια που έμενε μαζί με τους γονείς της στην Κρήτη. Εκείνοι είχαν έναν κινηματογράφο και κάπως έτσι από πολύ νωρίς μπήκε μέσα το μικρόβιο της υποκριτικής. Παρ΄ όλα αυτά, απομυθοποίησε το σινεμά καθώς ήταν παρούσα στην αγοραπωλησία των ταινιών.

Όπως παραδέχτηκε, μετανιώνει για το ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία «Οργασμός της αγελάδας» αλλά ο φόβος της έκθεσης σε νεαρή ηλικία ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Βέβαια, αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, παραδέχεται ότι το ίδιο θα έκανε. “Ήμουν τρομοκρατημένη στην αρχή όσον αφορά την έκθεση. Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα. Ήμουν η μόνη στο χωριό τότε που έκανα αυτό το επάγγελμα”, είπε.

Αναφερόμενη στο σύζυγό της, Γιώργο Χαλικιά, με τον οποίο είναι μαζί επί 11 χρόνια, η ίδια μίλησε με τρυφερά λόγια, ενώ παραδέχτηκε πως δεν ήταν φαν του γάμου.

“Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς. Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει! Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά. Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα