Anya Taylor Joy: Της χάκαραν το Twitter – Fake news η δεύτερη σεζόν του “The Queen’s Gambit”

Anya Taylor Joy: Της χάκαραν το Twitter – Fake news η δεύτερη σεζόν του “The Queen’s Gambit”
Anya Taylor Joy Jordan Strauss/Invision/AP

Η νεαρή ηθοποιός εξήγησε στους θαυμαστές της πως δεν ισχύει το tweet με την ανακοίνωση για τη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς "The Queen's Gambit", καθώς της χάκαραν το προφίλ της.

Ενθουσιασμό είχε προκαλέσει στους θαυμαστές της η Anya Taylor Joy το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό “πρόδιδε” τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς “The Queen’s Gambit” που είχε κατακτήσει το Netflix το 2020.

Συγκεκριμένα, η Anya υποτίθεται ότι δημοσίευσε στο Twitter το εξής “The Queen’s Gambit 2”. Η ανάρτηση έλαβε τουλάχιστον 4.733 likes και προβλήθηκε περισσότερες από 30.000 φορές, με τους φανς της σε όλο τον κόσμο να παθαίνουν “φρενίτιδα” για την ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Τελικά, η Anya Taylor Joy προχώρησε σε μια ανάρτηση στα Instagram Stories της την Δευτέρα (30/01), ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως ο λογαριασμός της στο Twitter είχε χακαριστεί – και επομένως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

“Ο λογαριασμός μου στο Twitter παραβιάστηκε – συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Δεν είμαι εγώ”, διευκρίνισε.

Η limited σειρά “The Queen’s Gambit” επικεντρώνεται στην Beth Harmon (Anya Taylor Joy), ένα ορφανό παιδί – θαύμα, που έγινε η μεγαλύτερη σκακίστρια στον κόσμο.

Όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020, έγινε η περιορισμένη σειρά με τα περισσότερα streamings του Netflix. Το “The Queen’s Gambit” κέρδισε επίσης 11 βραβεία Emmy.

Σύμφωνα με το “E! News”, αφού κέρδισε τα Emmy τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Scott Frank, ο δημιουργός της σειράς, είπε για το ενδεχόμενο μιας δεύτερης σεζόν: Λυπάμαι πολύ, μισώ να απογοητεύω τον οποιονδήποτε. Νιώθω ότι είπαμε την ιστορία που θέλαμε να πούμε και ανησυχώ, ή επιτρέψτε μου να το θέσω διαφορετικά, φοβάμαι ότι αν προσπαθούσαμε να πούμε περισσότερα, θα καταστρέψαμε αυτά που έχουμε ήδη πει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα