“Σφαγή” Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Μου έκοψε το δάχτυλο – Μου ξερίζωσε τα μαλλιά

“Σφαγή” Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Μου έκοψε το δάχτυλο – Μου ξερίζωσε τα μαλλιά
Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ Joel Ryan/Invision/AP

Κακογυρισμένο ριάλιτι θυμίζει πλέον το διαζύγιο του χολιγουντιανού σούπερ σταρ με την πρώην σύζυγό του, καθώς οι καταγγελίες και τα φωτογραφικά πειστήρια για τα βασανιστήρια που υπέστη ο ένας από τον άλλο ξεπερνούν κάθε όριο, με τα ξένα μέσα ενημέρωσης να μιλούν για το "ξεκατίνιασμα του αιώνα".

Η αγαπημένη τους ταινία όσο ήταν παντρεμένοι θα έπρεπε να ήταν “Ο Πόλεμος των Ρόουζ”. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα μαρτύρια που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ ο ένας από τον άλλο – όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται στην πολύκροτη δικαστική τους διαμάχη – κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός και πρώην “Πειρατής της Καραϊβικής” πέρασε στην αντεπίθεση κατά τη πρώην συζύγου του, της “ανερχόμενης” εδώ και μία δεκαετία μέχρι που ευτυχώς είδε άσπρη μέρα χάρη στην ταινία “Aquaman”, υποστηρίζοντας ότι υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες εξαιτίας της όσο ήταν παντρεμένοι. Της ζητά μάλιστα αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων για δυσφήμιση, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει βλάψει ποτέ σωματικά καμία γυναίκα, ενώ αντίθετα, εκείνη έλεγε ψέματα ασύστολα σε βάρος του, ενώ επιπρόσθετα τον έδερνε!

Σε νέα μήνυση που κατέθεσε κατά της Χερντ, ο Ντεπ ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του άρχισε να του εκσφενδονίζει μπουκάλια με βότκα όταν οι δικηγόροι του της ζήτησαν να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Ένα από αυτά έσπασε δίπλα του, με αποτέλεσμα τα θραύσματα του γυαλιού να του κόψουν το δάχτυλό του. Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι έκτοτε χρειάστηκε να κάνει τρία χειρουργεία προκειμένου να επανέλθει σε πλήρη λειτουργικότητα.

Το κομμένο δάχτυλο του Ντεπ

Ο 55χρονος σταρ κατηγορεί επίσης την πρώην σύζυγό του για κατασκευασμένες ιστορίες σε βάρος του και διαρκή ψεύδη για να αμαυρώσει την εικόνα του. Υποστηρίζει δε ότι εκείνος ήταν αυτός που υπέστη σωματικές επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από αυτήν στη διάρκεια του γάμου τους.

Ο Τζόνι Ντεπ με μώλωπες που υποστηρίζει ότι του προκάλεσε η Χερντ

Την κατηγορεί επίσης για την “κατρακύλα” της καριέρας του τα τελευταία χρόνια, λόγω των όσων έχει πει δημοσίως εις βάρος του μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου το 2016.

Η Χερντ ήταν εκείνη που ξεκίνησε το “χορό” των αποκαλύψεων κάνοντας λόγω για ενδοοικογενειακή βία, ξυλοδαρμούς, κ.α. Εκείνος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πολλές από τις “αποδείξεις” που παρουσίασε η νεαρή ηθοποιός ήταν σκόπιμα κατασκευασμένες. Σε νεότερη αγωγή της τον κατηγόρησε ότι της ξερίζωσε τα μαλλιά σε ένα από τα άγρια ξεσπάσματά του παρουσιάζοντας επίσης “πειστήρια” από την επίθεση.

Τα ξεριζωμένα μαλλιά της Άμπερ Χερντ
Η "τρύπα" που άφησε ο Ντεπ στο κεφάλι της Χερντ

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version