Ο Αποστόλης Τότσικας μεταμορφώθηκε σε Ιησού και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό

Ο Αποστόλης Τότσικας μεταμορφώθηκε σε Ιησού και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία μικρού/μεσαίου μήκους με τίτλο "Το Δείπνο του Βοσκού" και για τις ανάγκες του ρόλου μεταμορφώθηκε (εξαιρετικά!) σε Ιησού Χριστό.

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας έχει αποδείξει πολλές φορές το πώς μπορεί να ενσαρκώσει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, δοκιμάζοντας τον εαυτό του και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Ο Αποστόλης, ο οποίος έχει δείξει πως επιλέγει προσεκτικά τις δουλειές του, είπε το “ναι” σε μια πρόκληση που απ’ ό,τι φαίνεται θα του βγει σε καλό, αφού τα πρώτα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία μικρού/μεσαίου μήκους με τίτλο “Το Δείπνο του Βοσκού”, σε σενάριο του Γιάννη Στραβόλαιμου και σκηνοθεσία του Γιώργου Λεοντακιανάκου.

Στην ταινία ο Αποστόλης θα ενσαρκώνει τον Ιησού Χριστό και η φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη μεταμόρφωσή του είναι εξαιρετική, αφήνοντας του πάντες άφωνους.

Τα ξανθά μαλλιά, τα γαλανά μάτια και το αρμονικό πρόσωπο του Τότσικα, ταίριαξαν καταπληκτικά με την εικόνα που πολλοί έχουν στο μυαλό τους για τον Χριστό και έτσι η μεταμόρφωση ήταν απολύτως επιτυχημένη.

Βλέποντας τη φωτογραφία με τη μεταμόρφωσή του, μπορούμε να πούμε πως θα αποτελούσε ιδανικό πρωταγωνιστή της ταινίας/μίνι σειράς “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” του Φράνκο Τζεφιρέλ, αφού έχει πολλές ομοιότητες με τον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάουελ, που ήταν πολύ καλός στον ρόλο του.

www.ys-pictures.com

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου και μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα θα πρωταγωνιστούν ο Κωστής Σαββιδάκης, η Ιωάννα Παππά και ο Λευτέρης Τσάτσης, ενώ, όπως έγραψε ο Αποστόλης στα σχόλια της φωτογραφίας, τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Η ταινία θα διαρκεί 40 λεπτά και η περίληψη έχει ως εξής: “Ένας καλοκάγαθος βοσκός αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να συναντήσει Τον Θεό. Μετά από πολλά εμπόδια, ο βοσκός (Μαυρογένης) θα δειπνήσει τελικά με τον ίδιο Τον Χριστό…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα