Αργύρης Πανταζάρας: Με ποιο είδος γυναίκας δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι

Αργύρης Πανταζάρας: Με ποιο είδος γυναίκας δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι

Ο δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «Ποιο είδος γυναίκας δεν έχει καμιά τύχη μαζί του». Στην συνέντευξή του μίλησε επίσης για τα όνειρά του στην υποκριτική και τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται τον Τάκη, αλλά και τον τύπο γυναίκας που δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, για τις «Άγριες Μέλισσες» είπε: «Εγώ δεν είμαι ο Τάκης, παίζω τον Τάκη στη σειρά. Πολλές φορές βλέπουμε τον εαυτό μας σε ένα επεισόδιο και γελάμε. Ακόμη και στην εξέλιξη του Τάκη πάντα βάζω ένα κωμικό στοιχείο, γιατί έτσι ισορροπεί και η δραματικότητα. Αυτό κάνει τη συνταγή πιο ανθρώπινη».

Όταν στην πορεία κλήθηκε να απαντήσει στις «5 καυτές ερωτήσεις» όπως είθισται για τους καλεσμένους του «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Αργύρης Πανταζάρας είπε ότι ενώ δεν έχει υπάρξει ποτέ αγενής απέναντι σε δημοσιογράφο, έχει βαρεθεί να τον ρωτούν «πώς τον φλερτάρουν οι γυναίκες».

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην Επίδαυρο και έναν σημαντικό ρόλο στο εξωτερικό, εκείνος θα επέλεγε την Επίδαυρο.

Τέλος, στην ερώτηση «Ποιο είδος γυναίκας δεν έχει καμιά τύχη μαζί του» απάντησε: «Σε αυτήν την εποχή που βιώνουμε την scroll down, οι άνθρωποι που ασχολούνται τόσο πολύ με τον εαυτό τους που νομίζεις ότι θα μπεις στο δωμάτιο και θα πεις “συγγνώμη που σε διακόπτω με τον εαυτό σου”. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι στη ζωή μου».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα