Αργύρης Πανταζάρας: Ο Θέμης από το “Κόκκινο Ποτάμι” μας συστήνει τη μαμά του

Αργύρης Πανταζάρας: Ο Θέμης από το “Κόκκινο Ποτάμι” μας συστήνει τη μαμά του
Αργύρης Πανταζάρας NDP Photo Agency

Ο "Θέμης" από το "Κόκκινο Ποτάμι" είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται πολλές φορές στιγμιότυπα από την καθημερινή και οικογενειακή του ζωή. Δείτε την τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της μητέρας του.

Ο Αργύρης Πανταζάρας γνωρίζει φέτος τεράστια επιτυχία μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα δραματική σειρά εποχής του Open Tv, “Το Κόκκινο Ποτάμι“, που έχει εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές και έχει λάβει καταπληκτικές κριτικές.

Βέβαια, όσοι ήταν θεατρόφιλοι, σίγουρα θα τον θυμούνται από τις μεγάλες και επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές όπου συμμετείχε, όπως στον “Βασιλιά Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, στο “1984” του Τζορτζ Όργουελ και τον “Φάουστ” του Γκαίτε.

Ο “Θέμης” από το “Κόκκινο Ποτάμι”, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται πολλές φορές στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και τις επαγγελματικές του δουλειές, αλλά και από την καθημερινή και οικογενειακή του ζωή.

Τη Δευτέρα ο Αργύρης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία όπου απεικονίζεται η μαμά του καθισμένη στον καναπέ, με τον γνωστό ηθοποιό να τη εύχεται για τα γενέθλιά της.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Στα Γενέθλια γιορτάζει αυτός που σε έφερε στη ζωή! Μητέρα σε ευχαριστώ! Για να ανθίσουν τα κλαδιά πρέπει να αγαπάς τις ρίζες.”


Μάλιστα, μία μέρα πριν, ο Αργύρης ανήρτησε μια εξίσου τρυφερή φωτογραφία, όπου ο ίδιος ξαπλώνει στο στήθος του παππού του, ο οποίος είχε επίσης γενέθλια.

Σε εκείνο το καρέ είχε γράψει: “Πάνω στη μεγαλύτερη Καρδιά! Νέο Επεισόδιο και Γενέθλια με τον Παππού Αργύρη… Για να ανθίσουν τα κλαδιά, πρέπει να αγαπάμε τις ρίζες μας! Ποιός είναι ο Τζιτζίκος τώρα;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version