Αργυρόπουλος: “Μπήκα στα ναρκωτικά από τα 15 μου, μέχρι που έπιασα πάτο στα 40”

Αργυρόπουλος: “Μπήκα στα ναρκωτικά από τα 15 μου, μέχρι που έπιασα πάτο στα 40”

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε για τη ζωή του, τον εθισμό στα ναρκωτικά, την απεξάρτηση, τους γάμους του, τον χωρισμό του με τη Μαρία Μπακοδήμου και διάφορες βιωματικές του εμπειρίες.

Ο γνωστός εκδότης και μετρ της μόδας, Δημήτρης Αργυρόπουλος, τον οποίο μάθαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και μίλησε για τη ζωή του, τον εθισμό στα ναρκωτικά, την απεξάρτηση, τους γάμους του, τον χωρισμό του με τη Μαρία Μπακοδήμου και διάφορες βιωματικές του εμπειρίες.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε, αρχικά, για τον θάνατο του πατέρα του σε εργατικό ατύχημα, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 10 ετών, για το σοκ που βίωσε την εποχή εκείνη και για την ανασφάλεια που ένιωθε για χρόνια. Παραδέχτηκε, επίσης, την απιστία του προς την Μαρία Μπακοδήμου, δίνοντάς της “χίλια δίκια”.

Όπως είπε:

“Μπήκα στις ουσίες από τα 15, 16 μου. Ήταν αλκοόλ, ήταν τα ναρκωτικά της εποχής, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν σε αυτή την ηλικία το πώς θα με επηρεάσουν συναισθηματικά, ψυχικά ως άνθρωπο και σωματικά. Δεν τον αντιλαμβανόμουν τότε. Είχα ελλιπέστατες γνώσεις για το τι σημαίνει εθισμός, που τώρα ο κόσμος ευτυχώς ξέρει πολύ καλύτερα τι σημαίνει. Ο εθισμός είναι ασθένεια και είναι σε πολλά επίπεδα, δεν είναι μόνο στα ναρκωτικά. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αισθανθεί.”

“Το θέμα έγινε σε μένα έγινε μεγάλο όταν έπιασα προσωπικό πάτο. Το αποφάσισα λίγο πριν τα 40, ήμουν 39 χρονών, σχεδόν δέκα χρόνια πριν. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω φυσιολογικά, έβλεπα ότι ήταν εμπόδιο στη ζωή μου αυτό το πράγμα. Ξαφνικά είχε αλλάξει ο κόσμος μου.”

“Σταδιακά δεν μου άρεσε καθόλου η ζωή μου, δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπα για μένα. Και δεν εννοώ την εικόνα μου στους άλλους, αλλά την εικόνα μου στον καθρέφτη. Αποφάσισα να φύγω με παρότρυνση, γιατί είναι καλύτερο να ξεκινήσεις τη ζωή σου απ΄την αρχή. Στα rehabs του εξωτερικού ξαναγεννιέσαι. Η πιο δύσκολη, η πιο επίπονη εμπειρία της ζωής μου και θα την έχω πάντα μέσα μου με αγάπη.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα