Ashton Kutcher: “Ήμουν έξαλλος με την Demi Moore όταν κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της”

Ashton Kutcher: “Ήμουν έξαλλος με την Demi Moore  όταν κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της”
Ο Ashton Kutcher και η Demi Moore AP

Ο Ashton Kutcher παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ τσαντισμένος όταν κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της πρώην συζύγου του Demi Moore.

Για τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του, Demi Moore, αλλά και για την αντίδρασή του όταν κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματα της έκανε λόγο ο Ashton Kutcher.

Ο γνωστός ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι ήταν «πραγματικά τσαντισμένος» όταν τα απομνημονεύματα της πρώην συζύγου του Demi Moore, με τίτλο “Inside Out”, κυκλοφόρησαν στα βιβλιοπωλεία τον Σεπτέμβριο του 2019.

Παρόλο που ο σταρ του «That ’70s Show» δήλωσε πως δεν θέλει να ανοίξει τίποτα από αυτό το κεφάλαιο της ζωής του, είπε στο Esquire την Τρίτη πώς η κυκλοφορία του βιβλίου επηρέασε την οικογένειά του.

Είχα φτάσει επιτέλους σε ένα σημείο όπου ο Τύπος είχε αφήσει ήσυχη την οικογένεια μου εμένα. και την επόμενη μέρα από την κυκλοφορία του βιβλίου, οι παπαράτσι ήταν στο σχολείο των παιδιών μου“, είπε ο ηθοποιός, ενώ τόνισε πως δεν κρατάει κακία στην Demi Moore.

Υπενθυμίζεται πως ο Ashton Kutcher ήταν παντρεμένος με την 60χρονη ηθοποιό από το 2005 έως το 2013.

Στο βιβλίο της, η Demi Moore ισχυριζόταν πως είχε μετανιώσει για πολλά πράγματα από την σχέση της με τον Kutcher, ενώ είχε δηλώσει πως ο ίδιος την είχε απατήσει. Ο ηθοποιός δεν σχολίασε τους ισχυρισμούς της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version