Άσπα: “Δεν θέλω να εκμεταλλευτώ τον Mad Clip μετά θάνατον”

Άσπα: “Δεν θέλω να εκμεταλλευτώ τον Mad Clip μετά θάνατον”
Η Άσπα glomex - ant1

Η νεαρή τραγουδίστρια Άσπα μίλησε για τον αδερφό της, Mad Clip και τις αναμνήσεις που κρατά από εκείνον. Η αποκάλυψη για το κομμάτι που ηχογράφησαν μαζί.

Καλεσμένη στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/05) η Άσπα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον αδερφό της, Mad Clip και τις αναμνήσεις που κρατά από εκείνον.

Η τραγουδίστρια, που κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της κομμάτι, αποκάλυψε πως έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τον αδικοχαμένο τράπερ, τονίζοντας, ωστόσο, ότι διστάζει να το κυκλοφορήσει, υπό τον φόβο ότι θα κατηγορηθεί πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αναγνωσιμότητα που είχε ο αδερφός της.

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, τον θεωρώ πολύ καλό καλλιτέχνη στο είδος τους. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος», είπε αρχικά η Άσπα.

«Ο αδερφός πέρα από το τι καλλιτέχνης ήταν, είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος κι αυτό είναι το βασικό. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους κι ήταν πάντα ευγνώμων για αυτό που ζούσε, Ποτέ δεν ξέχασε από πού προήλθε κι έμεινε ο ίδιος. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”» δήλωσε η Άσπα.

«Δεν θα ήθελα να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ και να βγάλω το τραγούδι. Έχει συναισθηματική αξία αυτό το τραγούδι που είναι μαζί του. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί δεν το έκανα ούτε εν ζωή, οπότε σίγουρα δεν θα το έκανα ούτε τώρα», τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα