Άσπα Τσίνα για τη μάχη της με τον καρκίνο: “Δεν φοβάμαι το θάνατο. Έζησα πολύ ωραία πράγματα”

Άσπα Τσίνα για τη μάχη της με τον καρκίνο: “Δεν φοβάμαι το θάνατο. Έζησα πολύ ωραία πράγματα”
Η Άσπα Τσίνα στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Η Άσπα Τσίνα αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της στην εκπομπή "Μεσάνυχτα". Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο στο αίμα, τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει και τη δύναμη που παίρνει από τον γιο της.

Καλεσμένη στην εκπομπής “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Άσπα Τσίνα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story και την θρυλική ατάκα “Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου” προς συμπαίκτριά της, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο.

Τα τελευταία χρόνια η Άσπα Τσίνα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, ενώ ακολουθεί την καριέρα που πάντα ήθελε, εκείνη της τραγουδίστριας. Έχει έναν γιο, έχει κυκλοφορήσει νέα τραγούδια και όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Μελέτη, έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει με σθένος.

Η Άσπα Τσίνα μοιράστηκε με την παρουσιάστρια και τους τηλεθεατές την κατάσταση της υγείας της και πώς έφτασε μέχρι τη διάγνωση:

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση, εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα. Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ τέσσερις μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την δύναμη που παίρνει από τον γιο της και για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την αρρώστια της μαμάς του:

«Ο μόνος ο οποίος ήταν ψύχραιμος και ένιωθα ότι με καταλαβαίνει στο εκατό τοις εκατό ήταν ο γιος μου. Όταν του είπα για τον καρκίνο μου είπε: “Μαμά, δεν θέλω να πεθάνεις” και του είπα: “Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα αλλά κάποια στιγμή όλοι πεθαίνουμε. Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι γεννιόμαστε μόνοι μας και πεθαίνουμε μόνοι μας. Στο μεσοδιάστημα της ζωής μας, συναντούμε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι για τη ζωή μας, υπάρχει λόγος. Η μαμά είναι δίπλα σου για να σε βοηθάει όσο μπορεί και στο βαθμό που μπορεί. Η ύπαρξή σου δεν είναι συνεξάρτηση της δικής μου ύπαρξης. Δεν θέλω να είσαι φοβισμένος”».

«Δεν φοβάμαι το θάνατο. Έζησα πολύ ωραία πράγματα σε αυτή τη ζωή κι αν φύγω θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου», πρόσθεσε η Άσπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version