Αθερίδης: “Το αλκοόλ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να την πατήσεις”

Αθερίδης: “Το αλκοόλ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να την πατήσεις”
Θοδωρής Αθερίδης Instagram

Οι κρίσεις πανικού, η μάχη με τον εθισμό στο αλκοόλ και ο λόγος για τον οποίο δεν δοκίμασε ποτέ ναρκωτικά. "Δεν είχα αυτοκαταστροφικές τάσεις", παραδέχθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στο MEGA τόσο για τη μάχη του με τον αλκοολισμό, με τον οποίο μάλιστα κατάφερε να διαχειριστεί τις κρίσεις πανικού, όσο για το πώς κατάφερε να μείνει μακριά από τις ναρκωτικές ουσίες.

Σε ερώτηση για το αν είχε πάντα ως άνθρωπος το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως “ο λόγος που δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά στη ζωή μου ήταν ο φόβος μου για αυτά και η αυτοσυντήρηση. Δεν είχα αυτοκαταστροφικές τάσεις. Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν. Δεν έβαλα τον εαυτό μου ποτέ σε κίνδυνο, μόνο σε νεανικές φασαρίες”.

Παρά το αίσθημα αυτοσυντήρησης ωστόσο, ο ίδιος επέτρεψε στο αλκοόλ να μπει στη ζωή του, εξηγώντας πως “το αλκοόλ ήταν κοινωνικά αποδεκτό, δεν υπήρχε ένας άνθρωπος που δεν έπινε, ήταν κάτι νόμιμο. Όταν αυτό με έναν μαλακό, ωραίο τρόπο σε χαλάρωνε, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την πατήσεις. Είχα κρίσεις πανικού και το αλκοόλ το έβλεπα σαν λύση. Χαλάρωνα, έκανα αγχόλυση. Η αγχώδης διαταραχή με ‘έλουζε’, οπότε για να φεύγει έπινα και εφ’ όσον έπινα, έγινα αλκοολικός”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα