Αθηνά Οικονομάκου: Γέννησε το δεύτερο παιδί της – Το μήνυμά της

Αθηνά Οικονομάκου: Γέννησε το δεύτερο παιδί της – Το μήνυμά της
Η Αθηνά Οικονομάκου Instagram / @athinao1konomakou

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram. Οι πρώτες της αναρτήσεις.

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικές μέρες, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. ενώ ο Μάξιμος απέκτησε αδερφάκι.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, τον Μάξιμο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018 και είναι τριών ετών.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα λίγες μέρες μετά τη γέννα, ανεβάζοντας ένα insta story με το χεράκι του μωρού, ενώ δημοσίευσε μία ανάρτηση στην οποία ευχαριστούσε το προσωπικό της κλινικής.

“9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Μα πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή. (p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version