Avengers Endgame: Η σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον ίσως κάνει spoiler για τον Thanos

Avengers Endgame: Η σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον ίσως κάνει spoiler για τον Thanos
Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην πρεμιέρα του "Avengers: Endgame" Jordan Strauss/Invision/AP

Εκ πρώτης όψεως η εκθαμβωτική ηθοποιός μοιάζει σαν να αποτίει φόρο τιμής στην ταινία, αρκετοί όμως θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν ότι θέλησε να περάσει και ένα spoiler...

Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες η επίσημη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Avengers: Endgame, τελευταίου κεφαλαίου της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς του MCU. Το παρόν στο μοβ χαλί που στρώθηκε έξω από τον κινηματογράφο έδωσαν όλοι οι μεγάλοι αστέρες που πρωταγωνιστούν στην ταινία.

Ανάμεσά τους η εκθαμβωτική Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία ξεχώρισε όχι μόνο για τη σέξι της εμφάνιση αλλά γιατί επέλεξε να φορέσει ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα, το ομοίο κατά μερικούς θαυμαστές των κόμικ θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως spoiler.

Ειδικότερα, η Γιόχανσον φόρεσε στο χέρι της ένα σετ από δαχτυλίδια με πετράδια που ενώνονται μεταξύ τους με αλυσίδες. Το κόσμημα παραπέμπει ξεκάθαρα στο μεταλλικό γάντι του Thanos, με το οποίο μπορεί να κραδαίνει τη δύναμη των πετραδιών της αιωνιότητας.

Εκ πρώτης όψεως η Γιόχανσον μοιάζει σαν να αποτίει φόρο τιμής στο σημαντικό prop της ταινίας, αρκετοί όμως θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ίσως η ηθοποιός θέλησε να περάσει και ένα spoiler για τη μοίρα του Thanos, δείχνοντας ότι το γάντι της αιωνιότητας περνάει σε ανθρώπινα χέρια.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κρις Πρατ Chris Pizzello/Invision/AP

 

Το “γάντι” της Σκάρλετ:

Scarlett Johansson arrives at the premiere of "Avengers: Endgame" at the Los Angeles Convention Center on Monday, April 22, 2019. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Jordan Strauss/Invision/AP

 

Το γάντι του Thanos:

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιόχανσον είναι από τους λίγους ηθοποιούς του Endgame που έχει υπογράψει για τουλάχιστον μία ακόμα ταινία του MCU, βασισμένη στην ηρωίδα της Black Widow. Η ταινία ωστόσο θα εξελίσσεται στο παρελθόν και άρα δεν επηρεάζει τα γεγονότα του Endgame.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο μοβ χαλί της πρεμιέρας του Avengers: Endgame στο Λος Άντζελες Jordan Strauss/Invision/AP

Η ταινία “Avengers: Endgame” βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους αύριο, Μ. Τετάρτη, μια ημέρα νωρίτερα από ότι θα κυκλοφορήσει σε πολλές άλλες χώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα