Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Βίβιαν μετά την απόρριψη από τον Παναγιώτη

Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Βίβιαν μετά την απόρριψη από τον Παναγιώτη

Πώς αντέδρασε η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου μετά τον τελικό του "Bachelor". Οι αναρτήσεις της στο Instagram και οι φωτογραφίες με τον Παναγιώτη.

Τη Νικολέτα Τσομπανίδου επέλεξε για σύντροφό του ο Παναγιώτης Βασιλάκος από το “Bachelor”, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (18/12).

Ο Έλληνας Bahelor ταξίδεψε στη Μάνη μαζί με τις δύο φιναλίστ, τη Βίβιαν και τη Νικολέτα, και εκεί πέρασε ποιοτικό χρόνο με την καθεμία ώστε να αποφασίσει.

Στο τέλος, κάλεσε τη Βίβιαν Παναγιωτοπούλου σε ένα ειδυλλιακό τοπίο και εκεί της ανακοίνωσε πως, δυστυχώς, δεν είναι ο άντρας που ψάχνει στη ζωή της.

Έπειτα, κάλεσε στο ίδιο σημείο τη Νικολέτα και της ανακοίνωσε πως είναι ερωτευμένος μαζί της και πως εκείνη είναι η νικήτρια του ριάλιτι του Alpha και της καρδιάς του.

Μετά τον μεγάλο τελικό, το νέο ζευγάρι προχώρησε στις πρώτες αναρτήσεις του στο Instagram, ενώ οι δυο τους έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου και την πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Από την άλλη, η Βίβιαν προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον Παναγιώτη και την παραγωγή για τις στιγμές που έζησε στο “Bachelor” και δημοσιεύοντας φωτογραφίες της μαζί του.

Όπως έγραψε:

“Στιγμές μοναδικές, στιγμές γεμάτες με ανάμεικτα συναισθήματα, στιγμές για πάντα χαραγμένες μέσα μου! Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι… Ότι έζησα θα το κρατήσω για πάντα σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους με στήριζαν από την αρχή και κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που έκαναν την εμπειρία μου αξέχαστη, και δούλευαν ασταμάτητα για εμάς, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο”.

Επίσης, η Βίβιαν ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε και που της έστειλε μηνύματα αυτές τις μέρες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα