Bella Hadid: Εμφανίστηκε γυμνή στην πασαρέλα – Της έφτιαξαν live φόρεμα από σπρέι

Bella Hadid: Εμφανίστηκε γυμνή στην πασαρέλα – Της έφτιαξαν live φόρεμα από σπρέι
H Bella Hadid AP

Η συγκλονιστική στιγμή που σχεδιαστές του οίκου Coperni ψεκάζουν τη γυμνή Bella Hadid με σπρέι, το οποίο στην συνέχεια μετατρέπεται σε λευκό φόρεμα.

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της μόδας χάρισαν οι σχεδιαστές του οίκου Coperni, οι Sebastien Meyer και ο Arnaud Vaillant, στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Οι σχεδιαστές του brand Coperni έφεραν την Bella Hadid στην πασαρέλα, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας 2022 στο Παρίσι και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Tο 25χρονο μοντέλο εμφανίστηκε αρχικά μόνο με ένα εσώρουχο και τακούνια στην παρασέρα, ενώ κάλυπτε το στήθος της με τα χέρια της. Τότε σχεδιαστές την πλησίασαν και άρχισαν να την ψεκάζουν με ένα ειδικό χημικό υλικό, το οποίο, εκ πρώτης όψεως, έμοιαζε σαν “μπογιά“.

Στη συνέχεια όμως, η “μπογιά”, μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με παρτούς ώμους και ένα μεγάλο σκίσιμο στο πόδι. Όλη η διαδικασία έγινε μπροστά στα άτομα που παρακολουθούσαν το show, ενώ στο τέλος, η Bella Hadid περπάτησε στην πασαρέλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα