Bo για Survivor: Δεν πολυκατάλαβα τι θα κάναμε ακριβώς στο νησί

Bo για Survivor: Δεν πολυκατάλαβα τι θα κάναμε ακριβώς στο νησί
Ο ράπερ Bo όσο έπαιζε στο Survivor

Ο τραγουδιστής που πέρασε από τον Άγιο Δομίνικο θυμάται πώς βρέθηκε, σχεδόν κατά λάθος στο reality επιβίωσης. «Κοίταγα δεξιά αριστερά να δω καμιά έξοδο» σχολιάζει.

Για τον τρόπο που αποφάσισε να πάρει μέρος στο Survivor, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», ο τραγουδιστής Bo. Ο ράπερ, μέλος της ομάδας των Διασήμων στον πρώτο κύκλο, θυμάται πως αρχικά δεν ήταν θετικός στην πρόταση. «Όταν μου το είπε η μάνατζέρ μου, της είπα ‘τι λες; Που να πάμε εκεί πέρα;’. Μετά το ξανασκέφτηκα» λέει σήμερα στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς θα κάνουμε, που ακριβώς πάμε» παραδέχεται σήμερα ένα χρόνο και κάτι μετά, ο τραγουδιστής και προσθέτει: «Πηγαίνοντας εκεί, με το που είδα τι γίνεται, το πρώτο πράγμα που είπα είναι ‘μεγάλε τι έκανες;’. Κοίταγα δεξιά αριστερά να δω καμιά έξοδο». 

Ωστόσο, ο Bo σήμερα πιστεύει πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα την φρενίτιδα του Survivor και την δημοσιότητα που την ακολούθησε. «Λειτουργώ αυθόρμητα και λίγο με το ένστικτο. […] Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει ουσιαστικά, λίγα και πράγματα που έχουν νόημα» σχολιάζει. 

Τέλος, στην ερώτηση πως βλέπεις τον Bo σε δέκα χρόνια απαντά: «Εύχομαι να δω τον Bo με οικογένεια, με μια γυναίκα και 2-3 παιδιά και με καλά τραγούδια τα οποία θα ακούγονται»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα