Brad Pitt: Η Angelina ήθελε να πάρει τα παιδιά μας, μαζί της στη Συρία

default image

Οι πολιτικές φιλοδοξίες της Jolie για την ηγεσία του ΟΗΕ έφεραν τη ρήξη. Ο Brad Pitt ισχυρίζεται πως η πρώην σύντροφός του και οι υψηλές τις προσδοκίες για πολιτική ανέλιξη έφεραν το χωρισμό

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνά ο Brad Pitt, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τους λόγους που έφεραν το διαζύγιο με την Angelina Jolie. Η ηθοποιός του Lara Croft είχε πάρει τόσο σοβαρά τη θέση και τις εργασίες της στον ΟΗΕ που σκόπευε να αναλάβει επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας (υποθέτουμε δεν είχε βάλει στόχο να διαδεχθεί τον Μπαν Κι Μουν). Από το περιβάλλον μάλιστα του Brad Pitt, περνώντας στην αντεπίθεση τονίζουν πως οι πολιτικές της φιλοδοξίες επηρέαζαν το κλίμα στην οικογένεια.

Όπως αναφέρει το TMZ η Angelina Jolie είχε πάρει τόσο σοβαρά την πολιτική της ανέλιξη, που διέθετε ομάδα πολιτικών συμβούλων, δύο τον αριθμό, αλλά και ένα “πολεμικό δωμάτιο” ώστε να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις που δεν θα έπλητταν την εικόνα της.

Από την πλευρά του ο πρωταγωνιστής του Seven δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχος με την πρώην σύντροφό του και το γεγονός πως έπαιρνε τα παιδιά τους σε χώρες που μαστίζονται από πόλεμο και πολιτικές αναταραχές όπως ο Λίβανος και το Ιράκ. Η Jolie ισχυρίζεται βέβαια πως διέθετε την πιο ισχυρή ομάδα ασφαλείας στα ταξίδια της, κάτι που δεν καθησύχαζε καθόλου τον Pitt.

Και κάπου εδώ έρχεται να “κολλήσει” ο περιβόητος καβγάς στο τζετ του ζεύγους, που έφερε και την οριστική ρήξη. Η Angelina φέρεται να επιθυμούσε να επισκεφθεί μαζί με τα παιδιά της τη Συρία, σε μια αποστολή βοήθειας της χώρας. Ο Brad Pitt φαίνεται πως υποστήριζε τις αποστολές της, σε προσωπικό επίπεδο, έφερε όμως σθεναρές αντιρρήσεις όταν εκείνη επιθυμούσε να συνοδεύεται από τα παιδιά της.

ΠΗΓΗ TMZ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα