Britney Spears: Παντρεύεται με τον Sam Asghari – Οι γονείς της δεν θα πάνε στον γάμο

Britney Spears: Παντρεύεται με τον Sam Asghari – Οι γονείς της δεν θα πάνε στον γάμο
Η Μπρίτνει Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι Jordan Strauss/Invision/AP

Η Britney Spears πρόκειται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari, αλλά οι γονείς της και η αδερφή της δεν θα είναι εκει.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η τραγουδίστρια Britney Spears και ο αρραβωνιαστικός Sam Asghari, καθώς πρόκειται να παντρευτούν σήμερα, Πέμπτη, σε μια μικρή τελετή με 100 καλεσμένους.

Σύμφωνα με το TMZ, στο γάμο του διάσημου ζευγαριού θα βρεθεί ο αδερφός της Britney, Bryan, αλλά η μητέρα της, ο πατέρας της και η αδερφή της, Jamie Lynn, δεν θα είναι εκεί, καθώς δεν φαίνεται να είναι στην λίστα των καλεσμένων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα περπατήσει δίπλα στην Britney Spears και θα την παραδώσει στον γαμπρό την ώρα της τελετής, καθώς οι τελευταίες λεπτομέρειες βρίσκονται ακόμη υπό επεξεργασία.

Υπενθυμίζεται πως η γαμήλια τελετή του ζευγαριού σχεδιαζόταν εδώ και μήνες, αφού ο Sam έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Britney Spears τον Σεπτέμβριο.

Η Spears είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Τζέισον Αλεξάντερ στο Λας Βέγκας το 2004, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε λίγες μέρες αργότερα. Αργότερα εκείνο το έτος, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2007.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα