Cara Delevingne: “Δωρίζει” τον οργασμό της στην επιστήμη για να βοηθήσει τις γυναίκες

Cara Delevingne: “Δωρίζει” τον οργασμό της στην επιστήμη για να βοηθήσει τις γυναίκες
Κάρα Ντελεβίν AP

Το σούπερ μόντελ έδωσε σε ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά την επίτευξη της κορύφωσης για να βοηθήσει να μειώθεί το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων.

Το γνωστό μοντέλο Cara Delevingne, έχει δηλώσει πολλές φορές ανοιχτά πως είναι φεμινίστρια και συχνά μάλιστα το αποδεικνύει και με τις πράξεις της.

Αυτή τη φορά, η 30χρονη καλλονή, βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να βοηθήσει τις γυναίκες του πλανήτη, καθώς αποφάσισε να “δωρίσει” τον οργασμό της στην επιστήμη, προκειμένου να βρεθούν απαντήσεις γύρω από αυτόν.

Συγκεκριμένα, το σούπερ μόντελ έδωσε σε ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά την επίτευξη της κορύφωσης, ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν τις επιδράσεις της στη χημεία του σώματός της.

Η έρευνα αυτή έγινε με σκοπό να διερευνηθεί το χάσμα κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων. Τα αποτελέσματά της θα προβληθούν μέσα από το ντοκιμαντέρ Planet Sex With Cara Delevingne.

Μιλώντας έξω από ένα νοσοκομείο στη Γερμανία, το μοντέλο μίλησε στους τηλεθεατές του ντοκιμαντέρ Planet Sex With Cara Delevingne δηλώνοντας:

Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Νομίζω ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί.

Γνωρίζω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πίστευε κανείς ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά; Λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα σοκ.

Όταν πρόκειται για τον οργασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά μόνο το 65% των στρέιτ γυναικών.

Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται υπερβολικά υψηλό, οι περισσότερες στρέιτ φίλες μου λένε ότι μάλλον είναι 15 ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνεται σίγουρα πως καταφέρνουν καλύτερα“, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα