Cara Delevingne: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία της

Cara Delevingne: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία της
H Cara Delevingne AP

Στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι βρέθηκε η Cara Delevingne για την εβδομάδα μόδας, λίγο μετά τις εικόνες της σε κακή ψυχολογική κατάσταση που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Cara Delevingne έκανε χθες, Δευτέρα (26/09) την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Παρίσι, μετά τα δημοσιεύματα που εξέφρασαν ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

Το νεαρό μοντέλο κράτησε χαμηλό προφίλ, καθώς έφτασε στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας της πόλης.

Συγκεκριμένα, η Cara Delevingne εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με μάσκα προσώπου, σκουφάκι αλλά και γυαλιά ηλίου, ενώ δεν σήκωσε το βλέμμα της από το κινητό της.

Την έντονη ανησυχία για την υγεία της προκάλεσε ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου η ίδια φαινόταν να κινείται νευρικά, με τα μαλλιά της να είναι αχτένιστα, ενώ δεν φορούσε παπούτσια. Δείτε τα πλάνα εδώ.

Η μάχη με την κατάθλιψη, η δύσκολη παιδική ηλικία και τα πρόσφατα γεγονότα που προκαλούν ανησυχία

Πρόσφατα, η Cara Delevingne βρέθηκε στο Φεστιβάλ “Burning Man” μια διοργάνωση που διαρκεί μια εβδομάδα και έχει θέμα τον αντικαταναλωτισμό και την προσωπική έκφραση. Πηγές ανέφεραν πως κατά τη διάρκειά του δεν έτρωγε και δεν έκανε μπάνιο.

Ανέφερε επιπλέον πως φίλοι της έχουν εκφράσει ανησυχία για την ψυχική της υγεία το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχει ανθρώπους στο πλάι της που την υποστηρίζουν και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε βήμα.

Τον Ιούλιο η Delevingne βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon και στην προσπάθεια της να κάνει ένα μαγικό κόλπο σχολίασε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή “Βλέπεις πως τρέμει το χέρι μου;”.

Αρκετοί, μάλιστα, σημειώνουν πως καθοριστικό για την ψυχική της υγεία υπήρξε και το γεγονός πως πριν γεννηθεί η Cara, η μητέρα της, Pandora, ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. “Οι αδερφές μου ήταν εκεί για εμένα αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη για να καταφέρω να βρω τον εαυτό μου” είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και τον αγώνα της μέχρι να ανακαλύψει την σεξουαλικότητά της. Όπως είχε αποκαλύψει η παιδική της ηλικία ήταν δύσκολη. Ήταν αγχώδης ενώ είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή με την κατάσταση να επιδεινώνεται στα 17 της, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα