Χαϊκάλης: Δεν μπορώ αυτόν τον “βόθρο” των social media

Χαϊκάλης: Δεν μπορώ αυτόν τον “βόθρο” των social media
Συνέντευξη του ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής μιλά για την εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την τηλεόραση.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» και αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τα social media, ενώ μίλησε για το νέο τηλεοπτικό τοπίο, όπως αυτό διαγράφεται με τη νέα σεζόν. Ο ηθοποιός έχει ασχοληθεί στο παρελθόν ενεργά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το τελευταίο διάστημα συνήθιζε να ανεβάζει χιουμοριστικά βιντεάκια με τον συνάδελφό του, Πέτρο Φιλιππίδη. Ωστόσο, από κοινού αποφάσισαν να διακόψουν τα βίντεο αυτά μετά τις φωτιές στο Μάτι.

«Ήμουν ενεργός στα social media, αλλά έχω σταματήσει πια. Δεν μπορώ όλο αυτό τον βόθρο που υπάρχει» σχολιάζει πιο συγκερκιμένα ο κ. Χαϊκάλης για τον κόσμο του διαδικτύου. «Δεν μπορεί να καίγεται το Μάτι και να βλέπεις ανθρώπους να ανεβάζουν φωτογραφίες που κάνουν μπάνιο ή τρώνε μακαρονάδες» συμπληρώνει.

Ο ηθοποιός κλήθηκε όμως να σχολιάσει και την τηλεόραση, που φέτος μοιάζει να κάνει και πάλι στροφή στην ελληνική μυθοπλασία. «Το θέμα είναι πως επενδύουν (στην μυθοπλασία) και σε τι. Ο κόσμος έχει πλέον πολλές επιλογές, άρα είναι πολύ εύκολο να κλείσει την τηλεόραση και να δει κάτι άλλο» σχολιάζει ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και τονίζει: «Δεν δέχομαι η τηλεόραση να υποβιβάζει τη νοημοσύνη του κοινού. Η τηλεόραση έχει στα χέρια της τη δύναμη να μπορεί να πλάσει συνειδήσεις και να μπορεί να κατευθύνει ένα λαό προς κάτι ανώτερο, όχι να τον ισοπεδώσει».

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα