Χάρι και Μέγκαν: Δημοσίευσαν για πρώτη φορά φωτογραφία της Λίλιμπετ

Χάρι και Μέγκαν: Δημοσίευσαν για πρώτη φορά φωτογραφία της Λίλιμπετ
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ AP

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους Lilibet στην εορταστική τους κάρτα.

Τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα μοιράστηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μαζί με τα δύο τους παιδιά, Άρτσι και Λίλιμπετ, μέσα από μια φωτογραφία για μια ευχετήρια κάρτα.

Η φωτογραφία δείχνει τη Μέγκαν να σηκώνει τη Λίλιμπετ στον αέρα, καθώς κάθεται δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος κρατά τον δίχρονο γιο τους Άρτσι στο γόνατό του.

Η Λίλιμπετ, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο, είναι ντυμένη στα λευκά, ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φορούν τζιν στην εικόνα που τράβηξε αυτό το καλοκαίρι ο φωτογράφος Alexi Lubormirski στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Μέχρι σήμερα δεν είχε κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία της Λιλιμπετ μετά τη γέννησή της, σε αντίθεση με τον αδερφό της Άρτσι ο οποίος είχε μια φωτογραφία στο Κάστρο του Windsor.

“Χαρούμενες διακοπές. Αυτή τη χρονιά, το 2021, υποδεχτήκαμε την κόρη μας, Lilibet στον κόσμο. Ο Archie μάς έκανε μαμά και μπαμπά και η Lilibet μάς έκανε οικογένεια. Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους όλων σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν την οικογένεια – από εκείνους που φροντίζουν τις οικογένειες που ήρθαν από το Αφγανιστάν, μέχρι τις αμερικανικές οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, ή ακόμα και τους γονείς που χρειάζονται άδεια μετ’ αποδοχών”, σημείωσαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα