Charli D’Amelio: Η πιο διάσημη Tik Toker επενδύει σε τραπεζική εφαρμογή για εφήβους

Charli D’Amelio: Η πιο διάσημη Tik Toker επενδύει σε τραπεζική εφαρμογή για εφήβους
Charli D'Amelio, η πιο διάσημη Tik Toker στον κόσμο Instagram

Πώς λειτουργεί η τραπεζική εφαρμογή για εφήβους που η 16χρονη βασίλισσα του Tik Tok αποφάσισε να επενδύσει μέρος των εσόδων της.

Λίγοι δεν γνωρίζουν τη Charli D’Amelio, το 16χρονο κορίτσι από το Κονέκτικατ που κατάφερε να γίνει η πιο δημοφιλής δημιουργός στο Tik Tok, αφού είναι το πρώτο ατομο που απέκτησε πάνω από 100 εκατομμύρια followers στο Tik Tok, φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιεί πλέον την εφαρμογή επαγγελματικά και κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά κάθε μήνα.

Η Charli D' Amelio Instagram / @charlidamelio

Το 16χρονο κορίτσι έφερε την επανάσταση στα social media καθώς απέδειξε ότι μπορεί κανείς να γίνει δημοφιλής και αρεστός στα μέσα χωρίς να χρειαστεί να παρουσιάζει την υπέρλαμπρη ζωή του, τα ακριβά ρούχα του, αλλά και να χρησιμοποιεί χιλιάδες εφέ και φίλτρα στις φωτογραφίες του. Αυτό που την έκανε διάσημη είναι απλά ο χορός της. Κάνει χαζομάρες και χορεύει. Και αυτό αρέσει στον κόσμο.

Η Charli D’Amelio που πλέον κερδίζει αρκετά χρήματα από την εφαρμογή, ανακοίνωσε ότι κρατάει μερικά από αυτά στην άκρη για να τα επενδύσει σε μία τραπεζική εφαρμογή για εφήβους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, η έφηβη που βγάζει περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από το Tik Tok, επένδυσε μέρος των χρημάτων της στην τραπεζική εφαρμογή για νέους, Step.

Το Step είναι μια εφαρμογή για κινητά που παρέχει στους έφηβους έναν τραπεζικό λογαριασμό με ασφάλιση και μια κάρτα Visa χωρίς προμήθειες. Ακόμα επιτρέπει στους γονείς να ορίζουν περιορισμούς στις δαπάνες των παιδιών τους. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω της εφαρμογής.

Charli D'Amelio, η πιο διάσημη Tik Toker στον κόσμο Instagram

Πέραν την Charli και άλλοι διάσημοι αποφάσισαν να επενδύσουν στο συγκεκριμένο app, μεταξύ των οποίων και ο Justin Timberlake.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα