Χωρίς Κρατερό και πάλι η ‘Φωλιά των Κου Κου’ – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Χωρίς Κρατερό και πάλι η ‘Φωλιά των Κου Κου’ – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ(Δ) ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ(Α) (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) Ευρωκίνηση

Τι ανέφερε στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου

Μπορεί ο ίδιος ο Κρατερός Κατσούλης να ενημέρωνε όσους των ακολουθούν στα social media πως είναι καλά και παίρνει πάλι θέση στον αέρα του Star, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας στην “Φωλιά των Κου Κου” είδαμε μόνη την Κατερίνα Καραβάτου.

“Ξεκινάμε αυτή τη νέα εβδομάδα και την ξεκινάμε πάλι χωρίς τον Κρατερό εδώ όπως βλέπετε, ενώ ήμασταν σίγουροι ότι θα βρίσκεται σήμερα εδώ. Υπήρξε μια μικρή επιδείνωση στην κατάσταση του και αυτό είναι κάτι που και εμένα στεναχωρεί πολύ και όλους μας εδώ μας στεναχωρεί πολύ. Πιο πολύ βέβαια στεναχωρεί τον ίδιο που περνάει όλη αυτή την ταλαιπωρία” σημείωσε η γυναίκα του ηθοποιού.

“Εγώ εύχομαι, φαντάζομαι και όλοι μας εδώ ελπίζουμε ότι θα είναι αύριο μαζί μας 100%. Να του δώσουμε απλώς τις ευχές μας για να ξεπεραστεί όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μπορέσει να έρθει γιατί και αυτός θέλει πάρα πολύ να μπορέσει να επιστρέψει. Περνάει πολύ ωραία εδώ και είναι κάτι που του έχει λείψει όπως και το θέατρο” πρόσθεσε πριν προχωρήσει με τη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα