Χριστίνα Αλούπη: “Επέστρεψα στην Ελλάδα, λόγω των mass shootings στα σχολεία των ΗΠΑ”

Χριστίνα Αλούπη: “Επέστρεψα στην Ελλάδα, λόγω των mass shootings στα σχολεία των ΗΠΑ”
Χριστίνα Αλούπη ΣΚΑΙ

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για την απόφασή της να γυρίσει στην Ελλάδα μετά από 13 χρόνια που ζούσε στην Αμερική και το πώς συνδέεται με τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” στον ΣΚΑΙ βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/06) η Χριστίνα Αλούπη, η οποία έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα εδώ και τρεις βδομάδες.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, αναφέρθηκε στη ζωή της στην Αμερική τα τελευταία 13 χρόνια, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της στην πατρίδα της.

“Ένας βασικός λόγος είναι αυτά που γίνονται στην Αμερική αυτή την περίοδο, στην ουσία τα τελευταία χρόνια. Υπήρχε πάντα και με τρόμαζε, αλλά τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα, η βία και εγκληματικότητα έχουν ανέβει πολύ στην Αμερική“, είπε και εξήγησε:

“Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι τα παιδιά μου θα πάνε σχολείο, ο μεγάλος μου θα πάει τώρα στην πρώτη δημοτικού. Και λέω “θα τα στέλνω στο σχολείο και θα αναρωτιέμαι κάθε μέρα αν το παιδί μου θα γυρίσει πίσω; ή θα κοιτάω το κινητό μου αν θα με πάρουν να μου πουν ότι είχαν πυροβολισμό στο σχολείο;”. Δεν μπορώ να ζήσω έτσι τη ζωή μου με αυτό το άγχος. Επίσης, δεν είναι μόνο στα σχολεία, εισβάλλουν και πυροβολούν σε σούπερ μάρκετ, σε εμπορικά κέντρα… Δύο μέρες αφότου έφυγα από την Αμερική, στην πόλη όπου έμενα, μπήκε ένας σε ένα ιατρικό κέντρο και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους”.

Η Χριστίνα Αλούπη δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι θα θεσπιστούν νόμοι για την οπλοκατοχή, καθώς το λόμπι των όπλων στην Αμερική είναι πολύ δυνατό και στηρίζει ισχυρούς ανθρώπους των ΗΠΑ, όπως τους προέδρους και τις προεκλογικές εκστρατείες τους, ενώ ανέφερε και κάποια περιστατικά που έζησε στην Αμερική, όπου έγινε μάρτυρας ακραίων περιστατικών βίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα