Χριστίνα Κεφαλά: Αποκάλυψε ποιον θα ήθελε νικητή του περσινού Survivor

Χριστίνα Κεφαλά: Αποκάλυψε ποιον θα ήθελε νικητή του περσινού Survivor
Χριστίνα Κεφαλά glomex

Η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε για το περσινό Survivor και αποκάλυψε ποιον θα ήθελε νικητή του ριάλιτι επιβίωσης. Δήλωσε ότι θα πήγαινε πάλι στο παιχνίδι αν και ο μεγαλύτερος της φόβος είναι μην ξαναχτυπήσει.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Χριστίνα Κεφαλά το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και τη σχέση της με την τηλεόραση.

“Η ζωή μου συνεχίζει όπως ήταν, σε καλύτερο βαθμό εννοείται μετά το παιχνίδι, γιατί το Survivor μου έδωσε δημοσιότητα. Το My Style Rocks ήταν απλά ένα ξεκίνημα. Η τηλεόραση είναι ένας πολύ όμορφος χώρος. Πρέπει να έχεις και σπουδές για να τον συνεχίσεις. Και πολύ θετική αύρα. Έχω δουλέψει στον κλάδο του Yachting και στην εστίαση”.

Αναφορικά με το περσινό Survivor η παίκτρια σχολίασε πως μαζί με το πρώτο (του 2017) είχαν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, ενώ σε αυτό βοήθησε πολύ και η καραντίνα. Παράλληλα, η Χριστίνα, σχολίασε και τον περσινό νικητή Σάκη Κατσούλη.

“Ο Σάκης κέρδισε δίκαια το περσινό Survivor, αλλά πιστεύω το άξιζε πιο πολύ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γιατί ήταν από την αρχή μέσα. Θα ήθελα να το πάρει εκείνη”.

Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι να μην ξαναχτυπήσω

“Θα ξαναπήγαινα στο Survivor. Αλλά πρώτον δεν αντέχω πολύ την πείνα. Εννοείται με καλύτερο συμβόλαιο. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι να μην ξαναχτυπήσω. Ακόμα και τώρα αυτό το πρόβλημα με ακολουθεί ακόμα” τόνισε η Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα