Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η απόφαση που θα δυσαρεστήσει τους θαυμαστές του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η απόφαση που θα δυσαρεστήσει τους θαυμαστές του
Χριστόφορος Παπακαλιάτης video printscreen

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον Τάσο Τρύφωνος. Όσα είπε για το Maestro, το Netflix και τα επόμενα βήματά του.

Λίγες μόλις μέρες μετά την πρώτη παγκόσμια προβολή του Maestro από το Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α τετ», ο ίδιος έκανε γνωστό ότι δεν προτίθεται να κάνει ξανά τηλεόραση, καθώς η επιθυμία του είναι να εστιάσει στον κινηματογράφο.

«Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω covid, γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ».

Το Maestro και η διαχείριση του Netflix

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ολόκληρη η συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα