Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το “Maestro”

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το “Maestro”
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης papadakispress

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του, αλλά και για τη νέα ταινία που ετοιμάζει. Όσα είπε για το "Maestro".

Τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη συνάντησε η Δανάη Μπάρκα και η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός επέστρεψε φέτος στην οθόνη με τη δραματική σειρά “Maestro”, η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Ο ίδιος μίλησε για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, για την έμπνευσή του, αλλά και για τη νέα ταινία που ετοιμάζει.

Όσα είπε για το “Maestro”

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το “Maestro” ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές ωμά» δήλωσε και εξήγησε πως το δεύτερο επεισόδιο με την βίαιη σκηνή αποτυπώνει ξεκάθαρα το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας.

«Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”», ανέφερε γελώντας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τα πρώτα του βήματα

Κάνοντας μία ανασκόπηση στο παρελθόν, ο ίδιος δήλωσε πως από πολύ μικρός άρχισε να γράφει ιστορίες και να υποδύεται όλους τους ρόλους.

«Δεν ένιωθα διαφορετικός, αν και από τα 15 μου είχα τελείως διαφορετική καθημερινότητα από τα υπόλοιπα παιδιά», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά στα πρώτα του βήματα είπε: «Είχα γράψει το πρώτο μου σίριαλ “Η ζωή μας μια βόλτα” με πολλές διαφορετικές εκδοχές μέχρι να βρω το θάρρος να χτυπήσω τις πόρτες των καναλιών».

«Το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχα τηλεοπτικά ήταν στους “Απαράδεκτους” και το είδα με δύο κολλητούς μου, πήγαινα σχολείο ακόμα και από την αγωνία μου είχα γράψει όλα τα λόγια μου σε σκονάκι και αυτό φαίνεται και σε μία σκηνή», συνέχισε.

Τι θα ακολουθήσει μετά το “Maestro”

«Το “Από ‘δω και πέρα” είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το “Μaestro”. Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών», αποκάλυψε αναφορικά με τα επόμενα βήματά του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα