Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: “Η Δανάη Μπάρκα με ρώτησε αν μπορεί να με λέει μπαμπά”

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: “Η Δανάη Μπάρκα με ρώτησε αν μπορεί να με λέει μπαμπά”
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Glomex - ert

Η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για την ιδιαίτερη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα.

Για την τρυφερή σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα και τη μακροχρόνια φιλία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου, μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε, μεταξύ άλλων, την πιο δύσκολη στιγμή που μοιράστηκε με τη Δανάη Μπάρκα, αναφέροντας:

«Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει “Να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;”. “Φυσικά, το ρωτάς;” της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο και υπομονή».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι σάστισε στο άκουσμα της παραπάνω ερώτησης από τη Δανάη Μπάρκα, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι συνήθως τον αποκαλεί “Χρήστο”:

«Όταν μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα, αλλά νομίζω ότι πέρασε. Συνήθως πια, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει “Χρήστο”. Η αγάπη, όμως, ήταν αγάπη προς μπαμπά, όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα