Χρήστος Μάστορας: Η οργισμένη ανάρτηση για το υποτιθέμενο "φιλί" με τη Δέσποινα Βανδή

Χρήστος Μάστορας Δέσποινα Βανδή
Χρήστος Μάστορας Δέσποινα Βανδή [email protected]_ATHENS

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες στο οποίο φαίνεται να φιλιέται on stage με τη Δέσποινα Βανδή στάθηκε η αφορμή για να ξεκαθαρίσει την αλήθεια ο Χρήστος Μάστορας.

Η μουσική συνύπαρξη της Δέσποινας Βανδή και του Χρήστου Μάστορα στη νυχτερινή Αθήνα φέτος είναι μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών και οι δύο καλλιτέχνες εντυπωσιάζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τη σκηνική τους παρουσία.

Πέρα από τις solo εμφανίσεις τους στη σκηνή του Enastron οι δύο τραγουδιστές συναντώνται και επί σκηνής, παρουσιάζοντας ένα medley επιτυχιών, ενώ κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου act έρχονται πολλές φορές κοντά. Τις τελευταίες ώρες όμως ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, "δείχνει" τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα να φιλιούνται, κάτι που φυσικά δεν είναι αλήθεια καθώς όπως φαίνεται ξεκάθαρα είναι τραβηγμένο από συγκεκριμένη γωνία.

ADVERTISING


Τα πλάνα αυτά αλλά και μία σειρά από δημοσιεύματα που ακολούθησαν, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του frontman του συγκροτήματος Melisses, ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά, "το σημερινό 'θέμα' με κάνει να νιώθω πολύ άβολα", και ξεκαθάρισε πως "δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει, ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage".

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα
Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα [email protected]

'Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δέσποινα Βανδή

24Media Network