Χρύσα Ρώπα: Έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και αυτό δεν πήγε και πολύ καλά

Χρύσα Ρώπα: Έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και αυτό δεν πήγε και πολύ καλά
Η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά youtube / skai tv

Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στο "Καλό Μεσημεράκι" και ο Νίκος Μουτσινάς είχε να διαχειριστεί μια κατάσταση εκτός ελέγχου. Ο επικός διάλογός τους.

Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στο “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά, σε μια συνέντευξη που δεν πήγε όπως θα περίμενε ο παρουσιαστής.

Η ταλαντούχα ηθοποιός προχώρησε σε ένα one woman show κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, αφήνοντας τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό…

Ο ίδιος ήρθε πολλές φορές σε απόγνωση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Η Χρύσα Ρώπα άλλαζε… παράσταση κάθε λεπτό, με τον ίδιο να μην ξέρει πώς να διαχειριστεί τη συνθήκη.

«Μπορώ να φιλήσω τον Αντρέα; Έπρεπε να είμαι 55 χρόνια νεότερη», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν μπορώ άλλο! Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με το κορίτσι αυτό. Δεν πρόλαβα να σου πω καλησπέρα. Πότε να προλάβω να πω για το θέατρο Μουσούρη;», είπε λίγο μετά ο παρουσιαστής.

«Συντονιστείτε λίγο! Μπορεί να μου πεις τελειώσαμε, έχω δει που το κάνεις αυτό. Σε παρακαλώ!», είπε η Χρύσα Ρώπα. «Κλείστε το! Βάλτε Άγρια Γη!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ εκείνη φώναζε στους συνεργάτες της εκπομπής: «Άντε άντε βλάκα! Ποιος το είπε αυτό»;

«Αποκλείεται να είμαστε στον αέρα. Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα είχα παίξει μαύρο εδώ και πέντε λεπτά», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της ηθοποιού στο “Καλό Μεσημεράκι”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version