Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω, τα κάστινγκ και το spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες”

Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω, τα κάστινγκ και το spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες”
Η Δανάη Μιχαλάκη στο πλατό του "The 2night Show" Glomex

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Δανάη Μιχαλάκη, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Συστήθηκε στο κοινό και μίλησε για τον χαρακτήρα της "Δρόσως", που υποδύεται στις "Άγριες Μέλισσες", και όχι μόνο.

Η Δανάη Μιχαλάκη υποδύεται φέτος την Δρόσω στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες” και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Συστήθηκε στο κοινό και μίλησε για τον χαρακτήρα της “Δρόσως”, που υποδύεται στις “Άγριες Μέλισσες”, για την μεγάλη απήχηση της σειράς, αλλά και για το πώς πήρε τον ρόλο. 

“Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και νομίζω ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν από την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Χάρηκα πάρα πολύ. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο”, δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Πρόσθεσε, επίσης, πως την περίοδο που την βρήκαν από τις “Άγριες Μέλισσες” εκείνη δούλευε ως σερβιτόρα και ότι γενικά έχει δουλέψει σε ταβέρνες, μπαρ, ψητοπωλεία και καφετέριες από νεαρή ηλικία. 

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε, επίσης, για την εξέλιξη της σειράς, προσπαθώντας, βέβαια, να μην αποκαλύψει πολλά! Ερωτώμενη για τον ρόλο της Δρόσως, αλλά και για το αν θα γίνει κάτι με τον Νικηφόρο στο μέλλον, δήλωσε:

Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω θαυμάζει πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, ενθουσιάζεται με αυτά. Ίσως και να τον ζηλεύει λίγο, που είναι από πλούσια οικογένεια και μπορεί να ζει άνετα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ! Αρχίζει να αντιδράει σε όλη αυτή την καταπίεση που νιώθει, γιατί ό,τι κάνει ελέγχεται. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον!”

Μάλιστα, όταν ο Αρναούτογλου τη ρώτησε αν η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο, εκείνη είπε: Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό”!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version