Δανάη Μπάρκα για επικριτικά σχόλια: “Γιατί να ρίξεις το δηλητήριο που σε δηλητηριάζει περισσότερο;”

Δανάη Μπάρκα για επικριτικά σχόλια: “Γιατί να ρίξεις το δηλητήριο που σε δηλητηριάζει περισσότερο;”
Δανάη Μπάρκα Glomex

Για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για την εμφάνισή της, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτό το "δηλητήριο", όπως το χαρακτήρισε, μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

Καλεσμένη στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/04) η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την πετυχημένη πορεία της εκπομπής της, τα προσωπικά της λάθη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα επικριτικά σχόλια.

Αναφορικά με την αυτοκριτική, αλλά και τις αλλαγές στην εκπομπή της, που τη φετινή σεζόν σημειώνει μεγάλη επιτυχία, η Δανάη Μπάρκα είπε τα εξής: “Νομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού.

Σε σχέση με την εκπομπή νιώθω προσωπικά ότι κατάλαβα κάποια λάθη που πέρσι δεν μου άρεσαν και τα είδα και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι όλα αυτά συνέβαλαν” είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για την εμφάνισή της και αν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να απαντήσει, η παρουσιάστρια είπε: “Δεν απάντησα ποτέ. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος και αν μπεις στη διαδικασία θα πρέπει μετά να απαντήσεις και στην απάντηση και θα είμαστε μια ζωή στα κλικαρίσματα. Αλλά νομίζω ότι με έναν μαγικό τρόπο, απαντήθηκαν σε εκείνους και δεν είδα από τους ανθρώπους που με έκριναν πολύ αυστηρά πέρσι, να έχουν φέτος την ίδια αντιμετώπιση. Που αυτό σημαίνει ότι είδαν ίσως τη δουλειά και την αγάπη μου για αυτό που μου έχει ζητηθεί να κάνω.

Αν γραφτεί κάτι το οποίο νιώσω ότι είναι άδικο -όχι μόνο για εμένα- μέσα μου θα πω “Καλά γιατί τώρα να γίνει αυτό;”. Δηλαδή έχεις μια δύναμη σε ένα site, σε ένα άρθρο, σε μια τηλεόραση. Γιατί να ρίξεις το δηλητήριο που μέσα σου σε δηλητηριάζει περισσότερο; Δεν το έχω μόνο για εμένα. Πάντα με ξαφνιάζει η αρνητική κριτική για τον κόσμο. Για εμένα στενοχωριέμαι και μετά μου φεύγει. Το συζητάω, γελάμε και το ξορκίζουμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα