Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από το “Είσαι το ταίρι μου”

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από το “Είσαι το ταίρι μου”
Ο μικρός Μιλτιάδης από το "Είσαι το ταίρι μου" Youtube

Ο μικρός Μιλτιάδης, ο γιος της Ανέτας και του Παναγιώτη στο "Είσαι το ταίρι μου", μεγάλωσε. Είναι 29 χρονών και ασχολείται με το σχέδιο.

Ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν σε ελληνικές σειρές και που έκλεψαν τις καρδιές των τηλεθεατών ήταν και ο μικρός Μιλτιάδης από το “Είσαι το ταίρι μου”, την επιτυχημένη κωμωδία του MEGA που προβλήθηκε τις σεζόν 2001 – 2002 και άφησε ιστορία. 

Ο μικρός Μιλτιάδης ήταν ο γιος της Ανέτας και του Παναγιώτη, ένα παιδί που είχε άριστες γνώσεις στα αρχαία και που διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με την τηλεοπτική Στέλλα, που ενσάρκωσε υπέροχα η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τον ρόλο του νεαρού μαθητή, που είχε χαρίσει πολλές αστείες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό, ερμήνευσε τότε απολαυστικά ο Παναγιώτης Φιλιππαίος, ο οποίος σήμερα είναι σχεδόν 29 ετών και είναι designer.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά ο Παναγιώτης Φιλιππαίος είχε συμμετοχές και σε άλλες σειρές, τόσο σε μικρή ηλικία όσο και τα επόμενα χρόνια, ενώ η τελευταία του εμφάνιση στο “γυαλί” ήταν στο “Κάτω Παρτάλι” το 2014.

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα ο ταλαντούχος νεαρός:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version