Δέκα celebrities που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους ή έγιναν μαμάδες μέσα στην πανδημία

Δέκα celebrities που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους ή έγιναν μαμάδες μέσα στην πανδημία
Instagram

Η πανδημία αποδείχθηκε καλή περίοδος για αρκετές διάσημες, δίνοντας τους την ευκαιρία να γίνουν μανούλες. Δες τον κατάλογο με όλες τις celebrities.

Όσο ο καιρός περνάει, η πανδημία παραμένει και η καραντίνα παρατείνεται, όλο και πληθαίνουν οι celebrities που ανακοινώνουν στα social media μια εγκυμοσύνη ή τον ερχομό του μωρού τους.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες celebrities έγιναν ήδη μανούλες ή περιμένουν το παιδάκι τους εν καιρώ COVID-19. Από μοντέλα μέχρι ηθοποιούς και τραγουδίστριες, ο κατάλογος εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα ονόματα.

Emma Roberts

Και ο κατάλογος ξεκινάει με το όνομα της Emma Roberts. Η πανδημία αποδείχθηκε μια καλή περίοδος για την ηθοποιό. Έχοντας προσπεράσει το εμπόδιο της ενδομητρίωσης – πρόβλημα υγείας που πρόσφατα αποκάλυψε – η ηθοποιός είναι πιο έτοιμη από ποτέ να υποδεχθεί όχι ένα, αλλά δυο παιδάκια. Η πρώτη αποκάλυψη έγινε τέλη Ιουνίου ενώ η δεύτερη αποκάλυψη έγινε τον Αύγουστο όταν ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα. Πλησιάζει η ώρα και εμείς ανυπομονούμε.

Nicki Minaj

Ακόμα μια έκπληξη επεφύλασσε στους fans της η εκκεντρική rapper Nicki Minaj, όταν γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της, στους 124 εκ. followers της, στα τέλη Ιουλίου. Με επιρροές από τη φωτογράφηση της Beyoncé όταν ήταν έγκυος, η τραγουδίστρια έγραψε στην λεζάντα: «Αγάπη, γάμος, εγκυμοσύνη. Ξεχειλίζω από ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας».

Gigi Hadid

Ήταν τέλη Αυγούστου, όταν η Gigi Hadid αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της. Βέβαια εμείς το ξέραμε καιρό πριν, από την μαρτυριάρα μαμά της η οποία έκανε την αποκάλυψη χωρίς την συγκατάθεση της κόρης της. 26 Αυγούστου, λοιπόν, και η κοιλίτσα της ξανθιάς καλλονής ήταν ήδη (παρα)φουσκωμένη. Σήμερα, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik, είναι δυο νέοι γονείς. Τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη, το μοντέλο έφερε στον κόσμο μια υγιέστατη μπέμπα. «Το κορίτσι μας ήρθε στη δική μας πλευρά της γης το σαββατοκύριακο και ήδη άλλαξε τον κόσμο μας. Είμαι τόσο ερωτευμένη», έγραψε χαρακτηριστικά η Gigi Hadid επιβεβαιώνοντας τη γέννησή της.

Jessica Hart

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret και συνάμα πρώην κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου, περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της μαζί με τον σύντροφό της και οδηγό αγώνων NASCAR, James Kirkham. Η ανακοίνωση έγινε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να κρατάει στα χέρια της το θετικό τεστ.

Mandy Moore

Ήταν τέλη Σεπτέμβρη, όταν η ηθοποιός ανέβασε τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες vintage αισθητικής, με τον σύζυγό της να ακουμπάει απαλά την φουσκωμένη κοιλιά της αγαπημένης του. Όπως ανέφερε η ίδια, περιμένουν το παιδάκι τους στις αρχές του νέου έτους.

Elsa Hosk

Ακόμα ένα supermodel ετοιμάζεται να γίνει super μαμά, βαδίζοντας στον δρόμο της μητρότητας. Ο λόγος για την ξανθιά καλλονή από την Σουηδία, Elsa Hosk. Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret κρατούσε αρκετό καιρό κρυφή την εγκυμοσύνη της. Μυστικό που αποφάσισε να αποκαλύψει αρχές Οκτώβρη, όταν ανέβασε ένα baby bump album ασπρόμαυρων φωτογραφιών σχεδόν ολόγυμνη. Με μια μισοφορεμένη γούνα.

Chiara Ferragni

Ο Οκτώβρης ήταν ένας καλός μήνας για την Ιταλίδα blogger. Μετά τον ξανθό, μικρό Leo, η Chiara Ferragni ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, μαζί με τον σύντροφό της Fedez. Η οικογένεια Ferragnez μεγαλώνει, όπως μεγαλώνει και η κοιλίτσα της Chiara. H ίδια, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο. Ο μικρός Leo κρατάει το υπερηχογράφημα της μαμάς του, δείχνοντάς μας ουσιαστικά το αδελφάκι του. Φυσικά, η fashion blogger δεν ξεχνάει το επάγγελμά της. Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που ξεπροβάλλει μέσα από το αέρινο κίτρινο φόρεμα με υπογραφή Giambattista Valli είναι ένα όνειρο.

Hilary Duff

Ο Οκτώβρης ήταν εξίσου καλός μήνας και για τη Hilary Duff, το όνομα της οποίας βρίσκεται στη λίστα με τις εγκυμονούσες που αποκαλύφθηκαν αυτόν τον μήνα. Πλέον περιμένει το τρίτο της παιδί μαζί με το σύζυγό της, Matthew Koma. Η μέλλουσα μαμά γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της με ένα boomerang στο οποίο ο μπαμπάς χαϊδεύει την κοιλιά της. «Μεγαλώνουμε! Και κυρίως εγώ», έγραψε χιουμοριστικά η Hilary.

Emily Ratajkowski

Πάντα αντισυμβατικά τολμηρή, η Emily Ratajkowski έδωσε μια συνέντευξη – γροθιά στις στερεοτυπικές αντιλήψεις που κάθε γυναίκα δέχεται ή τουλάχιστον έτσι της έχει επιτάξει η κοινωνία να κάνει. «Όταν ο σύζυγός μου και εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτησή τους μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα: ‘’Ξέρετε το φύλο του μωρού;’’ Και Θέλουμε να απαντήσουμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και θα μας ενημερώσει τότε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Karlie Kloss

Η Karlie Kloss, είναι η πιο πρόσφατη mom-to-be εν καιρώ πανδημίας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας το πρώτο της παιδί. Μπορεί η είδηση να έχει γίνει γνωστή από τα τέλη Οκτώβρη, όμως το supermodel επέλεξε να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της έναν μήνα αργότερα. Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret ανέβασε ένα selfie βίντεο και καθώς η κάμερα μετατοπίζεται προς το κάτω μέρος του σώματός της, εκεί γίνεται η αποκάλυψη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα