Δεν έχεις ιδέα ποια διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε έτσι σε φεστιβάλ μουσικής

Δεν έχεις ιδέα ποια διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε έτσι σε φεστιβάλ μουσικής

Με μια αισθητική φανταχτερής μπούρκας και ένα κορμάκι ντισκομπάλα που κάλυπτε όλο της το σώμα εμφανίστηκε μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες τραγουδίστριες της ποπ στο Coachella Festival

Πρώτο Σαββατοκύριακο του διάσημου φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια και ήταν όλοι τους εκεί. Katy Perry, η Selene Gomez, ο The Weeknd, οι Jonas Brothers (δεν ξέρουμε αν ήταν όλοι), η Lana Del Rey, αλλά και εκπρόσωποι του κινηματογράφου, όπως ο Leonardo Di Caprio, ο Orlando Bloom και ο Tobey Maguire. Από τα πάρτι που διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν έλειψαν τα ευτράπελα – το EONLINE αναφέρει ένα περιστατικό με κάποιον ντυμένο “κουνελάκι του Πάσχα”, ο οποίος κρατούσε ένα μπουκάλι ουίσκι και χοροπηδούσε άσκοπα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους – και τα επιμέρους πάρτι.

Σε μια από τις εκδηλώσεις είδαμε και αυτή την εμφάνιση που σαφώς και μας κέντρισε την προσοχή. Μια διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως έκανε ινκόγκνιτο εμφάνιση, καθώς η ενδυμασία της, παρότι φανταχτερή κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η εκκεντρική κυρία που επέλεξε το κορμάκι ντισκομπάλα δεν είναι άλλη από την Rihanna, που σε αντίθεση με άλλες εμφανίσεις της όπου δεν αφήνει  και πολλά στη φαντασία με τις αποκαλυπτικές της ενδυματολογικές προτιμήσεις, αυτή τη φορά κάλυψε κάθε σπιθαμή του κορμιού της. Ακόμη και το πρόσωπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα