Δες πως η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να “κάψει” τον υπολογιστή και το smartphone σου

Δες πως η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να “κάψει” τον υπολογιστή και το smartphone σου
Κιμ Καρντάσιαν Charles Sykes/Invision/AP

Είστε από αυτούς που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή για το βίο και την πολιτεία της Kim Kardashian; Ούτε που φαντάζεστε σε πόσο μεγάλο κίνδυνο θέτετε τις συσκευές σας κάθε φορά που "κλικάρετε" το όνομα της.

Θα μπορούσε να είναι Θεία Δίκη ή τραγική ειρωνεία… Κάθε φορά που γράφετε το όνομα της Κιμ Καρντάσιαν για να διαβάσετε – ενημερωθείτε – θαυμάσετε – γελάσετε με τα καμώματα της διάσημης celebrity – τηλεπερσόνας, κινδυνεύετε να καταστρέψετε τον υπολογιστή, την ταμπλέτα, το laptop, το smarthphone από τα οποία συνδεθήκατε στο Ίντερνετ! Η “ιέρεια” των social media θα πρέπει να λάβει επειγόντως τα μέτρα της αν θέλει να έχει fans που την παρακολουθούν και το μέλλον…

Σύμφωνα με την εταιρεία ηλεκτρονικής ασφάλειας McAfee, το όνομα της Κιμ Καρντάσιαν είναι το πιο επίφοβο να κρύβει ιούς και κρυφούς συνδέσμους για κακόβουλο λογισμικό. Η κορυφαία των Καρντάσιαν απολαμβάνει έτσι μια παράξενη “πρωτιά” στην Μεγάλη Βρετανία την οποία μάλλον δεν θα επιθυμούσε. Στη λίστα των “φαρμακερών” σελέμπριτις, την Κιμ Καρντάσιαν ακολουθούν το αειθαλές τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, η μικρότερη αδελφή της Κιμ, Κόρντεϊ, η Αντέλ και η τηλεπαρουσιάστρια Καρολάιν Φλακ.

Αν κάτι θα έπρεπε να ανησυχεί την Κιμ, αυτό είναι μάλλον ότι στις ΗΠΑ έχασε την πρωτιά από την ηθοποιό Ρούμπι Ρόουζ, που πρωταγωνιστεί στη σειρά “Orange is the new black”.

Οι χάκερ, σύμφωνα με την McAfee, φαίνεται πως προσπαθούν να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τη “δίψα” του κοινού για ενημέρωση και κουτσουμπολιό για τους αγαπημένους του σταρ. Έτσι βρίσκουν τρόπους να “παγιδεύουν” τα ονόματα που ο κόσμος αναζητά περισσότερο στο Ίντερνετ με κακόβουλους σκοπούς. Κι αν νομίζετε ότι δεν κινδυνεύετε, ξανασκεφθείτε το! Γιατί οι συσκευές σας κινδυνεύουν με… “μαύρο”, για να μην μιλήσουμε για κωδικούς και προσωπικά δεδομένα που δεν θέλετε να πέσουν σε λάθος χέρια.

Μόνος τρόπος προστασίας, σύμφωνα με τους ειδικούς, να ενημερώνετε συνεχώς τις εφαρμογές σας, να χρησιμοποιείτε ειδικά προγράμματα antivirus και να συνεχίσετε να επιδίδεστε σε διαδικτυακό “κους κους” μόνο μέσα από έμπιστες πηγές…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα