Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει τον λόγο που διακόπηκε η συνεργασία της με τον Φοίβο

Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει τον λόγο που διακόπηκε η συνεργασία της με τον Φοίβο
Δέσποινα Βανδή Φοίβος Papadakis Press

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για το επαγγελματικό "διαζύγιο" της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου έπειτα από 17 χρόνια συνεργασίας και επιτυχίας και η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο.

Η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος χώρισαν επαγγελματικά μετά από 17 χρόνια σχεδόν αποκλειστικής συνεργασίας και μεγάλων επιτυχιών έπεσε σαν “βόμβα” στους καλλιτεχνικούς κύκλους με το “διαζύγιό” τους να ακολουθείται από δεκάδες ρεπορτάζ για τους πραγματικούς λόγους πίσω από αυτό.

Το βράδυ της Δευτέρας (28/11), 21 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του “Γεια” με τη φωνή της Δέσποινας Βανδή και το θρυλικό άλμπουμ των 00s, το “Γεια – The musical “ζωντάνεψε” στο θεατρικό σανίδι και η διάσημη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον πραγματικό λόγο που διέκοψε τη συνεργασία της με τον γνωστό συνθέτη και στιχουργό. Απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα πει τη γνώμη της στον Φοίβο μετά το τέλος της παράστασης, ο στιχουργός απάντησε πως θα του την πει διότι είναι πολύ ειλικρινείς μεταξύ τους με τη Δέσποινα Βανδή να απαντά πως η πολλή ειλικρίνεια ήταν αυτή που τους “χώρισε” εν τέλει.

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Φεβρουαρίου ο Φοίβος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 μιλώντας για το επαγγελματικό τους “διαζύγιο” είχε δηλώσει πως ήταν μία σκέψη της τραγουδίστριας, η οποία ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα, ενώ το είχε παρομοιάσει με ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά. “Σκέψου το αγαπημένο σου φαγητό, τα μακαρόνια με κιμά. Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις και ένα άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό. Ήταν μια σκέψη κυρίως της Δέσποινας Βανδή. Ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα. Είναι κατανοητό, ανθρώπινο”, είχε πει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version