Δέσποινα Βανδή: Πώς το νέο της video clip θύμισε τους “Δύο Ξένους”

Δέσποινα Βανδή: Πώς το νέο της video clip θύμισε τους “Δύο Ξένους”
Η Δέσποινα Βανδή στο νέο της video clip και στους "Δύο Ξένους" Youtube

Η απίστευτη ομοιότητα ανάμεσα στο νέο video clip του τραγουδιού "Ένα Τσιγάρο Διαδρομή" και της επιτυχημένης εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή στη σειρά "Δύο Ξένοι.

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες το νέο της τραγούδι με τίτλο “Ένα Τσιγάρο Διαδρομή” από την Panik Records, σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Το καινούργιο της τραγούδι κατάφερε να γίνει επιτυχία μέσα σε λίγες ώρες, ενώ το κομμάτι συνοδεύεται από video – clip που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας, το οποίο θύμισε σε πολλούς την αγαπημένη ελληνική σειρά “Δύο Ξένοι”.

Η Δέσποινα Βανδή είχε συμμετάσχει στη θρυλική σειρά του Mega, υποδυόμενη τη Χαρούλα, μία λαϊκή ερμηνεύτρια που τραγουδούσε σε μαγαζί της Τρίπολης, εκεί όπου είχε πάει φαντάρος ο τηλεοπτικός Τόλης (Αλέξανδρος Ρήγας).

Στο video clip του “Ένα Τσιγάρο Διαδρομή”, στο οποίο συμμετέχει ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας, η Δέσποινα Βανδή τραγουδά σε ένα ταβερνάκι και ανταλλάσσει ερωτικές ματιές με τον ηθοποιό.

Η σκηνή θύμισε σε πολλούς τα αντίστοιχα καρέ από την επιτυχημένη παρουσία της στους “Δύο Ξένους”, όπου τραγουδούσε και πάλι με μια καρέκλα στην πίστα και κοιτούσε με νόημα τον Τόλη, με τον οποίο στο τέλος ερωτεύτηκαν.

Δείτε τα δύο βίντεο:

Το video clip του νέου τραγουδιού “Ένα Τσιγάρο Διαδρομή”

Χαρακτηριστική σκηνή της Χαρούλας στους “Δύο Ξένους

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version