Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε με την κόρη της Μελίνα – Η αφιέρωση στον Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε με την κόρη της Μελίνα – Η αφιέρωση στον Μπισμπίκη
Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη Glomex

Η Δέσποινα Βανδή και η 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, τραγούδησαν για πρώτη φορά επί σκηνής, συγκινώντας το κοινό. Η χιουμοριστική αναφορά της τραγουδίστριας στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Πρεμιέρα για τη σειρά των καλοκαιριών συναυλιών τους με τίτλο “Ένα καλοκαίρι διαδρομή” είχαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, οι οποίοι συνεργάζονται φέτος για πρώτη φορά στη σκηνή.

Η πρώτη τους συναυλία έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (08/06) στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν μια πολύ όμορφη βραδιά στο κοινό, από την οποία δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή ανέβηκε η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία τραγούδησε για πρώτη φορά μαζί με την μητέρα της το τραγούδι Αντικριστά”, συγκινώντας το κοινό.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της συναυλίας, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ηκόρη της δεν είχε καθόλου άγχος και πως ήταν πολύ ενθουσιασμένη που θα τραγουδούσαν μαζί στη σκηνή.

Επίσης, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως η Μελίνα Νικολαΐδη φεύγει τον Σεπτέμβριο και πάει να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. “Εμένα το παιδί μου με νοιάζει να είναι καλά”, τόνισε.

Τέλος, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το αν αφιέρωσε κάποιο τραγούδι στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους θεατές.

“Του αφιέρωσα τραγούδι, αλλά δε με πρόσεξε. Αγάπη μου, για σένα λέω. Πώς νιώθω”, είπε με χιούμορ, απευθυνόμενη στον ίδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα