Διαζύγιο Bradgelina: Η έγκυος Μαριόν Κοτιγιάρντ σπάει τη σιωπή της

default image

Η Γαλλίδα ηθοποιός που ενεπλάκη στο πολύκροτο διαζύγιο Brad Pitt - Angelina Jolie, υποθετικά ως το τρίτο πρόσωπο που χώρισε το ζευγάρι, απαντά σε όλους και για όλα στο instagram και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως είναι έγκυος

Η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των lifestyle ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες, με τις θεωρίες συνομωσίας να παίρνουν και να δίνουν. Ανάμεσα στις φήμες που διαδόθηκαν αμέσως μετά την πληροφορία του διαζυγίου, υπήρξε και η είδηση πως ο Μπραντ Πιτ απάτησε την επί 12 χρόνια σύντροφό του με τη Γαλλία ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρντ.

Κάπως έτσι η Κοτιγιάρντ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, γεγονός που την ανάγκασε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Σε μακροσκελή ανακοίνωση που δημοσίευσε στο Instagram αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το διάσημο ζευγάρι και το τέλος της σχέσης τους.

“Αυτή θα αποτελεί την πρώτη και τελευταία αντίδρασή μου στα παρανοϊκά νέα που βγήκαν πριν από 24 ώρες και με ενέπλεκαν. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ούτε να τα λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση επηρεάζονται άτομα που αγαπώ και πρέπει να μιλήσω” ανέφερε και συμπλήρωσε: “Πρώτα και κύρια, πολλά χρόνια πριν, γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου και πατέρα του γιου μου και του μωρού που περιμένω. Είναι ο έρωτάς μου, ο καλύτερος μου φίλος, ο μόνος που χρειάζομαι”. Η δήλωση αυτή ξεκαθαρίζει από την πλευρά της Γαλλίδας, τόσο πως δεν έχει καμία σχέση με τον Μπραντ Πιτ, όσο φυσικά και ότι η εγκυμοσύνη δεν κρύβει κάποια τεράστια έκπληξη.

Η Γαλλίδα ηθοποιός αναφέρεται στον επίσης καλλιτέχνη του κινηματογράου, τον ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ που ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει από τη συμμετοχή του στην ταινία “Η Παραλία” πλάι στο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Οι δύο Γάλλοι έχουν αποκτήσει έναν γιο, ενώ όπως αποκαλύπτει η Κοτιγιάρντ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

“Σε όλους του haters των media που βιάζονται να κρίνουν και να βγάλουν συμπέρασμα, εύχομαι ειλικρινά μια γρήγορη ανάρρωση” ανέφερε επιπλέον η Μαριόν Κοτιγιάρντ που αναφέρθηκε κλείνοντας και στο ζευγάρι: “Τέλος, εύχομαι ολόψυχα πως η Αντζελίνα και Μπραντ, τους οποίους σέβομαι, να βρουν τη γαλήνη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με αγάπη, Μαριόν”.

Για την ιστορία, οι φήμες και τα δημοσιεύματα γύρω από την υποτιθέμενη σχέση Πιτ-Κοτιγιάρντ φούντωσαν έπειτα από τη συνεργασία τους για την ταινία εποχής Allied στην οποία και συμπρωταγωνιστούν. Το φιλμ που διαδραματίζεται το 1942 στη Νότιο Αφρική και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, ήταν η αφορμή να βρεθούν οι δύο ηθοποιοί πιο… κοντά και από τότε σκανδαλοθηρικά περιοδικά οργίαζαν για την πολύ καλή χημεία των δύο καλλιτεχνών.

ΠΗΓΗ EONLINE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα