Διέρρευσαν ‘ταινία’ της Rose McGowan, μόλις κατήγγειλε τον βιασμό της

default image

Το βίντεο λίγων δευτερολέπτων διαρρέει στο διαδίκτυο λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού πως έχει πέσει θύμα βιασμού από στέλεχος κινηματογραφικής εταιρίας, στον οποίο ο τότε σύντροφός της πούλησε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η Αμερικανίδα ηθοποιός Rose McGowan έπεσε θύμα εξευτελισμού, έπειτα από την κυκλοφορία sex tape της ίδιας σε ιδιαίτερες στιγμές με άνδρα αγνώστων στοιχείων. Η ηθοποιός δεν θα ήταν η πρώτη που έβλεπε τις πολύ προσωπικές της στιγμές να δημοσιοποιούνται, σε ένα φαινόμενο που σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί “εισιτήριο” για δημοσιότητα και καριέρα.

Η περίπτωση της πρωταγωνίστριας της σειράς Charmed όμως είναι ξεχωριστή, καθώς το βίντεο βγαίνει στην επιφάνεια λίγες μόνο ημέρες μετά τις καταγγελίες της πως έχει πέσει θύμα βιασμού. Επίσης, προκαλεί καχυποψία πως το βίντεο διαρρέει λίγο μόνο αφότου, η ίδια είχε καταγγείλει πρώην σύντροφό της πως πούλησε ταινία με τους δύο τους στον φερόμενο βιαστή της. Κι όλα αυτά την ημέρα ενάντια στη βία σε βάρος γυναικών.

Η 43χρονη καλλιτέχνις, μέσα από μια σειρά ποστ στο twitter, υπονόησε πως υπήρξε θύμα βιασμού, ενώ φαίνεται πως ο άνθρωπος που την κακοποίησε ήταν “μεγάλο κεφάλι” του Hollywood και κατάφερε να διαφύγει των συνεπειών του νόμου, απλά και μόνο λόγω της θέσης του. Στα tweets που είχε αναρτήσει μάλιστα ανέφερε πως ο σύντροφός της είχε πουλήσει στον εν λόγω άνδρα βίντεο τους. Επιπλέον, σημείωνε πως όταν απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη, η εισαγγελέας της ανέφερε πως δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να κερδίσει στο δικαστήριο, καθώς έχει λάβει μέρος σε σεξουαλικές σκηνές στην καριέρα της.

Το ακατάλληλο βίντεο έχει αναρτηθεί σε μια σειρά από ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και διαρκεί λίγα λεπτά, ενώ στο πρώτο μέρος φαίνεται να προσφέρει στοματικό έρωτα στον σύντροφό της.

 

Η McGowan είχε αναφερθεί πολλές φορές στο ζήτημα της κακοποίησης γυναικών και εκείνον τον άγραφο νόμο που τις κάνει να παραμένουν σιωπηλές. Τα πρώτα tweets, όπου ισχυριζόταν πως έπεσε θύμα βιασμού, τα είχε αναρτήσει με αφορμή τις υποθέσεις κακοποίησης γυναικών από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας πριν τις εκλογές.

Λίγες μέρες αργότερα και αφού δέχτηκε έντονες πιέσεις να κατονομάσει τους δύο άνδρες – εκείνον που φέρεται να την κακοποίησε, αλλά και το σύντροφό της που πούλησε το επίμαχο βίντεο – ανάρτησε στο twiter μια επιστολή προς το Χόλιγουντ λέγοντας. “Στις γυναίκες και τους άνδρες στη βιομηχανία θεάματος που ξέρουν ακριβώς για ποιούς και για τι ακριβώς μιλάω, τους λέω να είναι θαρραλέοι.

Κάθε φορά που παραβλέπετε μια απεχθή συμπεριφορά, συμβάλετε σε ένα έγκλημα, που δεν σας κάνει καλύτερους από τον εγκληματία

Μην συνεργάζεστε με αυτούς που γνωρίζετε πως είναι ‘παραβατικοί’, αλλιώς δεν είστε καλύτεροί τους. Σταματήστε να επιβραβεύετε τους εγωπαθείς. Κάθε φορά που παραβλέπετε μια απεχθή συμπεριφορά, συμβάλετε σε ένα έγκλημα, που δεν σας κάνει καλύτερους από τον εγκληματία. Πόσες περισσότερες ιστορίες πρέπει να ακούσετε πριν κάνετε το σωστό και σταματήσετε να επιβραβεύετε τους άνδρες κυνηγούς;

Πόσες περισσότερες ιστορίες πρέπει να ακούσετε πριν κάνετε το σωστό και σταματήσετε να επιβραβεύετε τους άνδρες κυνηγούς;

Μπορώ να σας αυτό, πως η ψυχή σου είναι σκοτεινή αν το κάνετε. Η προσωπική σας υστεροφημία, το ίδιο σας το είναι, τίθεται σε κίνδυνο, οπότε πολεμήστε. Ξέρω πως το μπορείτε καλύτερα. Ξέρω πως το έχετε μέσα σας να ελευθερωθείτε από τα δεσμά αυτής της σιωπής. Κάντε το.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα