Δήμητρα Γαλάνη: Τι απαντά στις κατηγορίες ότι κάλεσε την ΕΛΑΣ για την κοινωνική κουζίνα

Δήμητρα Γαλάνη: Τι απαντά στις κατηγορίες ότι κάλεσε την ΕΛΑΣ για την κοινωνική κουζίνα
Η Δήμητρα Γαλάνη Eurokinissi

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη Δήμητρα Γαλάνη να καλεί τη Δημοτική Αστυνομία και να καταγγέλλει κοινωνική κουζίνα, λόγω συνωστισμού. Τι απάντησε η ίδια μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα της Δήμητρας Γαλάνη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρία κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να καταγγείλει κοινωνική κουζίνα, λόγω συνωστισμού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από τη δομή “Ο Άλλος Άνθρωπος” που μαγειρεύει και διανέμει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προχώρησε σε μία δημοσίευση στο Facebook στην οποία έγραψε ότι μία ερμηνεύτρια, η Δ.Γ. (δεν ανέφερε ολόκληρο το όνομα), κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να σταματήσει το συνωστισμό που είχε δημιουργηθεί σε μέρος κοντά στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, όπου, δηλαδή, μοιραζόταν φαγητό σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευση του Κωσνταντίνου Πολυχρονόπουλου αφήνοντας μάλιστα και σχόλια κατά της Δήμητρας Γαλάνη, η οποία έπειτα από μερικές ώρες έδωσε τη δική της απάντηση.

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια προχώρησε σε μια δημοσίευση στο Facebook όπου ανέφερε: “Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις”.

Όπως φαίνεται στα σχόλια λίγοι χρήστες έδειξαν να πιστεύουν την εκδοχή της τραγουδίστριας. Οι περισσότεροι έκαναν αρνητικά σχόλια προς την ίδια κάνοντας λόγο για “ντροπή”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version