Δήμητρα Κατσαφάδου: “Η οικογένειά μου με αποκλήρωσε”

Δήμητρα Κατσαφάδου: “Η οικογένειά μου με αποκλήρωσε”
Δήμητρα Κατσαφάδου papadakispress

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συνέντευξη χείμαρρο μίλησε για τα πρώτα της βήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. "Η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει".

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, η αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος πίσω από τη σειρά προϊόντων περιποίησης “La vie en Rose”. Όμως ο δρόμος της δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Η ίδια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση της με τους γονείς της, τις δυσκολίες που συνάντησε, έναν άγνωστο γάμο και την ανάγκη της για υιοθεσία.

“Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελα να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη”.

“Δεν είχα λεφτά, είχα το ταμείο ανεργίας. Έπαιρνα γλαστρούλες με λεβάντα, τριαντάφυλλο και τα εκχύλιζα. Τα δοκίμαζαν η γιαγιά μια φίλη της γιαγιάς και μου έλεγαν ότι κάνω κάτι καλό. Αυτή η σκληρότητα της μανιάτικης οικογένειας με έκανε να αποδείξω σε εκείνους πρώτα και μετά σε εμένα ότι θα τα καταφέρω. Οι γονείς μου μένουν σε σπίτι με δάνεια, τους βοηθάω και ξεχρεώνω και τα δάνεια. Κάποια στιγμή μια φίλη της γιαγιάς, μια κυρία, γυναικάρα, δοκίμασε τις κρέμες και έψαχνε να με βρει. Εγώ κρυβόμουν γιατί έλεγα τι θα θέλει τώρα. Τελικά ήθελε κρέμες και για τις φίλες της. Η μία έφερε την άλλη, στόμα με στόμα και για καλή μου τύχη, ο προμηθευτής που βρήκα με στήριξε. Δεν τον έχω αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα” ανέφερε η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκαλύπτοντας αθέατες πλευρές της προσωπικής της ζωής.

Όσον αφορά τον άγνωστο γάμο της η ίδια σημείωσε “Ήξερα από το πρώτο βράδυ ότι δεν θα έχει μέλλον. Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Αγάπησα πολύ τον πρώην σύζυγό μου. Γνώριζα ότι μαζί του δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί.

Είμαι μόνη μου. Θέλω έναν άνδρα που να είναι πιο άνδρας από μέσα. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου πρέπει να αντέξει ακόμα και τα σκυλιά μου, να μην είναι υποχόνδριος. Μου λείπει ένας ιππότης, ένας καλόψυχος άνδρας, για να είμαι ευτυχισμένη. Είχα μία σχέση πρόσφατα. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας, αλλά ήταν μια σχέση on/off. Ίσως δεν άντεξε αυτό που μου συνέβαινε. Τσακώθηκε και με το δεξί μου χέρι, που εγώ τη λατρεύω. Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτούς που έχουμε γύρω μας”.

Για το ενδεχόμενο υιοθεσίας επιβεβαίωσε “Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα