Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η απίστευτη σύμπτωση στο κάστινγκ για τις “Άγριες Μέλισσες”

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η απίστευτη σύμπτωση στο κάστινγκ για τις “Άγριες Μέλισσες”
Δημήτρης Γκοτσόπουλος Glomex

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο δάσκαλος από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για αυτό που βιώνει μέσω της σειράς, ενώ αναφέρθηκε στο κάστινγκ από το οποίο πέρασε προτού πάρει τον ρόλο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή “The 2Night Show” τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον δάσκαλο από τη νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, που γνωρίζει φέτος τεράστια επιτυχία. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Λάμπρο Σεβαστό, έναν χαρακτήρα που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. 

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε με ευγνωμοσύνη για αυτό που βιώνει μέσω της σειράς, ενώ αναφέρθηκε στο κάστινγκ από το οποίο πέρασε προτού πάρει τον ρόλο, καθώς και στην πολύ συγκινητική σύμπτωση που συνέβη εκεί, η οποία τον έκανε να πει σχεδόν αμέσως το “ναι”.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τα γεγονότα ως εξής:

“Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό και μου είπαν ότι θέλουν να με δουν για μια καθημερινή σειρά εποχής. Αυτό, κάπως, μου χτύπησε. Είπα καθημερινή εποχής, δύσκολα τα πράγματα. Τηλεφωνηθήκαμε, ήμουν λίγο διστακτικός, μου είπαν ότι οπωσδήποτε πρέπει να πάω. Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός από τους 600 που είδαν που πέρασε από κάστινγκ.

Δεν υπήρχε σκηνοθεσία ή σενάριο. Με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή, τις σπουδές μου, τι έχω κάνει, την οικογενειακή μου κατάσταση, πού έχω μεγαλώσει. Κι έφτασε η κουβέντα στο γεγονός ότι έχω τέσσερις αδερφές και ότι η μικρή είναι δασκάλα. Εκεί μου λένε ότι με θέλουν για τον ρόλο του δάσκαλου.

Τους έλεγα διάφορες ιστορίες από το χωριό και σε κάποια φάση τους είπα μία ιστορία για ένα άλογο το οποίο είχε ο παππούς μου, τον οποίον τον έλεγαν Λάμπρο. Εκείνη την ώρα κοιτάχτηκαν κατευθείαν. Λέω “τι γίνεται;”. Μου λένε “σε θέλουμε για τον ρόλο του Λάμπρου”. Αυτό τώρα ήταν σύμπτωση; Πιστεύω πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιον λόγο.”

  

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version