Δημήτρης Παπάζογλου: “Έχω δεχτεί bullying, έχω φάει πολλά ξεφωνητά”

Δημήτρης Παπάζογλου: “Έχω δεχτεί bullying, έχω φάει πολλά ξεφωνητά”

O Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε για τις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές που καθόρισαν τη ζωή και την καριέρα του. Αναφέρθηκε στο bullying που είχε δεχτεί όταν ήταν μικρός - "Δεν πληγώθηκα από τα ξεφωνητά γιατί είχα μια εσωτερική δύναμη".

Καλεσμένος στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/3) ο Δημήτρης Παπάζογλου. Ο επιτυχημένος χορευτής και χορογράφος προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση και μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying που είχε δεχθεί από όταν πήγαινε δημοτικό κιόλας.

«Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού και με φώναζαν έτσι. Κι όταν έγινα χορευτής με ξεφώνησε ένας γιατί τότε τα ξεφωνητά δεν ήταν, όπως τώρα που λένε ότι αυτός είναι gay. Έλεγαν για φρούτα κι άλλα» ανέφερε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

«Δεν πληγώθηκα γιατί τελικά είχα μια εσωτερική δύναμη για αυτό που ήμουν, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είμαι. Θυμάμαι σε έναν του την είχα δώσει στη μούρη, που με είχε ξεφωνήσει. Δεν το ανεχόμουν. Για αυτό δεν ήθελα ποτέ να δίνω δικαιώματα και να με σέβονται» σημείωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Δημήτρης Παπάζογλου: Μετά τη συνεργασία με τη Βουγιουκλάκη δεν ξαναχτύπησε τηλέφωνο

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου,ο Δημήτρης Παπάζογλου εξήγησε τη δήλωση «εγώ την καριέρα μου την πλήρωσα» που έχει κάνει: «Στην πρώτη επιτυχία που έκανα με τη Βουγιουκλάκη αιφνιδίασα όλη τη θεατρική πραγματικότητα του ’80. Μετά τη συνεργασία μαζί της, σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο για δουλειά. Σαν να με τιμώρησαν. Υπήρχε ένας μαέστρος, ο Σπύρος Παπαβασιλείου, που μου είπε τότε μια κουβέντα που σφηνώθηκε στο μυαλό μου: “Πώς τους ξέφυγες εσύ;”. Στη δουλειά μου βασιζόμουν μόνο σε μένα» είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για την εμπειρία του και τη δουλειά του στην Αμερική: «Όταν έκανα το West Side Story οι Αμερικανοί μου έδωσαν βίζα για 20 χρόνια για να πηγαινοέρχομαι». Επίσης θυμήθηκε τις συναντήσεις του με μεγάλες ηθοποιούς όπως τη Σοφία Λόρεν, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Μπριζίτ Μπαρντό, την Ούρσουλα Άντρες, την Κατρίν Ντενέβ και την Μπέτι Μίντλερ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα