Doctor Who: Ο Νόελ Κλαρκ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση στα γυρίσματα

Doctor Who: Ο Νόελ Κλαρκ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση στα γυρίσματα
Ο ηθοποιός Noel Clarke AP

Ο βρετανός ηθοποιός Νόελ Κλαρκ, ο οποίος ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς του BBC, Doctor Who, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πολλές γυναίκες.

Η πτώση του ηθοποιού Νόελ Κλαρκ συνεχίζεται, με τον Guardian να αναφέρει ότι ο ηθοποιός έχει πλέον κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από αρκετές γυναίκες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εμβληματικού σόου του BBC, Doctor Who.

Ο Κλαρκ στη σειρά υποδυόταν έναν τεχνικό οχημάτων, τον Μίκυ Σμιθ από το 2005 έως το 2010. Ο Guardian ανέφερε πως πέντε γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης μιας ηθοποιού της σειράς, ισχυρίζονται πως ο ηθοποιός τις άγγιξε παρά την θέλησή τους και τους έκανε σχόλια σεξουαλικής φύσης.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς που έχουν γίνει εναντίον του.

Οι τελευταίες κατηγορίες έρχονται μια εβδομάδα μετά από τις δηλώσεις 20 γυναικών στον Guardian, που έλεγαν ότι ο 45χρονος Κλαρκ, τις παρενόχλησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός τηλεόρασης και ταινιών.

Σε προηγούμενες δηλώσεις ο 45χρονος είχε δηλώσει: “Ορισμένες από τις ενέργειές μου έχουν επηρεάσει τους ανθρώπους με τρόπους που δεν είχα σκοπό. Λυπάμαι βαθύτατα”.

Εκπρόσωπος του BBC απαντώντας στις κατηγορίες είπε: “Το BBC είναι ενάντια σε κάθε μορφή ακατάλληλης συμπεριφοράς και είμαστε σοκαρισμένοι που ακούσαμε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Για να είμαστε απολύτως σαφείς, θα διερευνήσουμε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς που διατυπώνονται από άτομα στο BBC και αν κάποιος έχει υποστεί ή ήταν μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς οποιουδήποτε είδους, θα τον ενθαρρύνουμε να μιλήσει απευθείας μαζί μας.

Έχουμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής και εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες, οι οποίες ελέγχονται τακτικά και ενημερώνονται, για να διασφαλιστεί ότι τα παράπονα ή οι ανησυχίες αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη σοβαρότητα και προσοχή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version